in , , , , ,

De Financial Times heeft George Soros verkozen tot persoon van het jaar 2018

De Financial Times (FT) heeft de Amerikaans-Hongaarse miljardair George  verkozen tot persoon van het jaar 2018. Hij wordt door de krant geprezen als de filantroop die de vrije draagt in een tijd dat deze aangevallen wordt door populisten.

De Joods-Hongaarse George Soros (88) verdiende zijn poen met het speculeren op veranderingen op de beurs. Mede door zijn strategie stond hij in 2016 op #21 in de lijst van Forbes van rijkste mensen op aarde.

9443221405 f333c0ce94 b George Soros
Photo by insider_monkey cc

Een deel van zijn geeft Soros weg aan politieke campagnes en partijen. Hij zou al sinds de jaren 80 geld uitgeven aan politieke zaken, eerst aan de Republikeinen maar sinds George W. Bush aan de Democraten.

Zo zou hij volgens Politico voor 25 miljoen dollar de campagne van Hillary Clinton en andere kandidaten van de Democraten hebben gesteund bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Ook is Soros het doelwit van een grote complottheorie. De ‘lange armen van Soros' zouden tot zo'n beetje overal in de maatschappij doordringen. Soros woord daarbij door sommigen gezien als de grote puppet master die het op veel gebieden voor het zeggen heeft.

Lees verder bij de bron: De Geldpers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
angry20zuck 0

Het nieuwste Facebook-schandaal: Netflix, Spotify, Microsoft, Royal Bank of Canada, Huawei, Amazon kon privéberichten lezen/schrijven/verwijderen, Yandex kreeg ID’s

globalisering 1545221087

Griezelige activiteiten door ongekozen globalisten: EU en VN sluiten partnerschapsverdrag voor stimuleren van migratie en militarisering