in , , , , ,

De Financial Times heeft George Soros verkozen tot persoon van het jaar 2018

De Financial Times (FT) heeft de Amerikaans-Hongaarse miljardair  verkozen tot persoon van het jaar 2018. Hij wordt door de krant geprezen als de filantroop die de vrije draagt in een tijd dat deze aangevallen wordt door populisten.

De Joods-Hongaarse George Soros (88) verdiende zijn poen met het speculeren op veranderingen op de beurs. Mede door zijn strategie stond hij in 2016 op #21 in de lijst van Forbes van rijkste mensen op aarde.

Photo by insider_monkey cc

Een deel van zijn geld geeft Soros weg aan politieke campagnes en partijen. Hij zou al sinds de jaren 80 geld uitgeven aan politieke zaken, eerst aan de Republikeinen maar sinds George W. Bush aan de Democraten.

Zo zou hij volgens Politico voor 25 miljoen dollar de campagne van Hillary Clinton en andere kandidaten van de Democraten hebben gesteund bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Ook is Soros het doelwit van een grote complottheorie. De ‘lange armen van Soros’ zouden tot zo’n beetje overal in de maatschappij doordringen. Soros woord daarbij door sommigen gezien als de grote puppet master die het op veel gebieden voor het zeggen heeft.

Lees verder bij de bron: De Geldpers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Beter zou zijn geweest dat de Financial Times Soros had benoemd tot crimineel persoon van het jaar.
    Soros geeft openlijk toe in een interview dat hij niet kijkt naar de consequenties van zijn acties in bepaalde landen. Dus als hij ergesn een false flag operatie kan opzetten dan vindt hij dat hij daar niet verantwoordelijk voor is. Met zo’n afschuwelijke mentaliteit heeft iemand voor mij definitief afgedaan. En de Financiel Times dus ook !!!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Het nieuwste Facebook-schandaal: Netflix, Spotify, Microsoft, Royal Bank of Canada, Huawei, Amazon kon privéberichten lezen/schrijven/verwijderen, Yandex kreeg ID’s

Griezelige activiteiten door ongekozen globalisten: EU en VN sluiten partnerschapsverdrag voor stimuleren van migratie en militarisering