in ,

De massa manipuleren: waarom het systeem uw naleving nodig heeft

stemmen

Je wordt gecontroleerd. Je wordt gemanipuleerd. Je wordt gehersenspoeld. Als je nog steeds vastzit in de overtuiging dat je stem telt en het kiezen van een partij “moreel” is in een systeem dat vanaf dag één tegen je is opgezet, heeft de propaganda gewerkt.

In deze video kijken we naar de ideeën van Edward Bernays, neef van Sigmund Freud, en een baanbrekende geest achter het veld van public relations en moderne propaganda – met name zijn ideeën over hoe groepspsychologie en de illusie van keuze kunnen worden gebruikt om manipuleer de massa.

Dit gaat allemaal over verdelen en overwinnen. Terwijl we ruzie maken over welke politieke marionet minder slecht is dan de andere, richten ze ons aan en vernietigen ze alles op hun pad voor macht, roem en rijkdom.

Als u de beste verandering wilt aanbrengen, verwerpt u het systeem en het hele systeem en weigert u te stemmen. De taak van elk controlesysteem is dan ook het behouden van de façade van politieke keuze en centraal hierin staat ‘het stemrecht van het volk’, schrijft  Ben O’Hanlon voor  Medium .

De gemakkelijkste manier om mensen te verdelen is via politiek theater. Dit wordt een taaie rode pil voor mensen om te slikken …

Het maakt letterlijk niet uit op wie u stemt. Als uw stem er echt toe deed, was deze al illegaal gemaakt.

 ‘Laten we het geld van een natie beheersen, en het kan ons niet schelen wie haar wetten maakt.’ –  Een “stelregel” van het huis van Rothschilds.

Dit is geen verbazingwekkende of baanbrekende verklaring. Op een of ander visceraal niveau begrijpen we dit allemaal. Dus waarom is het dan zo gemakkelijk om mensen in politieke groepen te verdelen, zodat een handjevol andere mensen over hen kan regeren?

Kortom, propaganda – de illusie van keuze houdt mensen vast in de overtuiging dat ze vrij zijn om te beslissen wanneer het toch niet veel uitmaakt. Je mag toch niet stemmen op de mensen achter de schermen die alle beslissingen nemen, alleen de pop wiens gezicht aan die beslissingen wordt gehecht.

Stemmen biedt een corrupt systeem met legitimiteit, ongeacht op wie u stemt. Het houdt in dat u instemt met de uitkomst omdat u heeft deelgenomen, zelfs als u wilde dat de andere man zou winnen. Het gebruik van het verdelen van mensen in politieke partijen is niet nieuw, maar de wens om los te komen van hen en de heersende klasse. in het algemeen is.

Er wordt iets verzonnen in de holen van de macht, ver buiten het publieke oog, en het voorspelt niet veel goeds voor de toekomst van dit land.

Elke keer dat je een hele natie hebt die zo gebiologeerd is door politiek theater en publiek spektakel dat ze zich niet bewust zijn van al het andere, kun je maar oppassen.  – John W. Whitehead

Stemmen is niets meer dan een illusie van keuze. Het lijkt op een slaaf die een stuk papier in een doos stopt waarin de meester wordt gevraagd vrij te zijn. Zo werkt het niet.

Zoek het verschil uit tussen goed en kwaad, en een van de eerste dingen die gebeuren is een weigering om te stemmen voor het minste van twee kwaden … wat trouwens nog steeds slecht is. Omdat elke meester die denkt dat ze iemand anders bezitten, slecht is en alle politici denken dat ze jou tot op zekere hoogte bezitten.

vote

Trouwens, hoe weet je wie er gewonnen heeft? De reguliere media vertellen het je, toch? En ze zijn zo eerlijk, rechtvaardig en betrouwbaar en zouden NOOIT doen wat hun wordt verteld … oh, wacht. Ja, het is zo gek.

Amerikanen zijn te “idioot om te zien hoe slaaf ze zijn”, zelfs als de poorten van de hel zich openen

Trump boog zich onmiddellijk voor de wil van de diepe staat. Als een takje in de wind.

Het is tijd om daar eerlijk over te zijn. De mensen hebben nooit een kampioen in de ring gehad.

Laten we het niet meer hebben over “democratie” of “stemmen”. Dat is natuurlijk moeilijk te accepteren en te erkennen, omdat het zo verwoestend is voor de waanideeën die individuen van dag tot dag bij elkaar houden.

Veel mensen zijn misschien niet eens in staat de gedachte of het idee vast te houden dat ze zich ertegen zouden kunnen verzetten of er een eind aan kunnen maken. De meeste Amerikanen zijn nu letterlijk verdoofd door de acties van de eigen regering, het leven dat het vernietigt en de leugens waar het voor werkt.

De kandidaten en de staatsschepselen die gewillig hebben gelogen en de mensen hebben bedrogen terwijl ze hen in de ogen keken (en deden alsof ze goede redenen hadden), brengen de wereld roekeloos en moedwillig in gevaar op een manier die sinds de kou niet meer is gezien oorlog. – SHTFPlan , 13 april 2017

‘Niemand is hopelozer tot slaaf dan degenen die ten onrechte geloven dat ze vrij zijn.’ – Johann Wolfgang van Goethe

Als je eerlijk tegen jezelf bent, zou je nu zeker weten dat je geen heerser, een meester of een autoritair persoon nodig hebt om beslissingen voor je te nemen. Het wordt tijd dat we onszelf gaan beheersen en de wil van hongerige politici om ons allemaal te regeren, verwerpen.

Mensen lijken steeds bozer te worden op degenen die proberen hen wakker te maken en hen te bevrijden van de mentale ketens die ze zichzelf hebben aangedaan. Ik zie dit als een teken dat de propaganda van het systeem heeft gewerkt, maar alleen voor degenen die vanaf het begin gemakkelijk te beheersen zijn.

Lees verder bij de bron: SDB

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
top psychiater op tv migranten z

De asielzoekers komen naar u toe deze zomer! Experiment: Overeenstemming over flexibele opvang

Schermafbeelding 2020 06 19 om 17.19.59

En wéér: Verdachte van terrorisme aangehouden in AZC