in , , , ,

De nieuwste en meest gestoorde voorstellen worden ontrafeld nu de Europese verkiezingen naderbij komen

verkiezingen 1554901050 e1554901160993
marc-hatot / Pixabay

De nieuwste en meest gestoorde voorstellen worden ontrafeld nu de Europese verkiezingen naderbij komen. In de onlangs door de groep -lente onthulde Green New Deal stellen zij gekke maatregelen voor, zoals de afschaffing van de grenzen met elk land in de wereld, stemrechten voor en successierechten om te voorzien in de minderheden die zij trachten te sussen.

De groep European Spring (een coalitie van veel extreem-linkse partijen in heel ) ontrafelde de Green New Deal voorafgaand aan de komende Europese verkiezingen, net zoals de Puerto Ricaanse Alexandrië Ocasio Cortez dat twee maanden geleden deed en hun plan is zo gek als hun Amerikaanse tegenhangers .

Het 40 pagina's tellende document dat hier kan worden bereikt , presenteert zichzelf als “een gedeelde visie van Europa als een rijk van democratie, duurzaamheid, welvaart en vrede” en dat het “werd gevormd om de hoop naar Europa te herstellen.” Maar verder lezen van de document en de voorstellen erin, hun mooie woorden lijken veel meer op wolven in schaapskleren die zoete, lieve woorden spreken.

De ‘Green New Deal' spreekt veel aansprekende spreekpunten, zoals natuur, klimaat, democratie en werknemersrechten, maar een van de meest opvallende hoofdstukken is die voor ‘Migranten, vluchtelingen en nieuwkomers'. In hen kun je veel wilde en gekke maatregelen vinden, zoals de afschaffing van de grenzen tussen de en elk land op aarde.

47a7e4c8 1040 4115 99c3 29fdec7d71ab

En stemrechten voor migranten of ‘nieuwkomers'!
233e4cb8 2e68 4c58 a0f0 101469f85b14
De onzin houdt hier echter niet op, met een paragraaf ook over ‘Eindigend Fort Europa', waarin wordt beweerd dat meer migranten moeten worden verwelkomd, niet worden weggedrukt en dat werkzoekenden van buiten Europa de kans moeten krijgen om naar Europa te komen, met verder met onze vervanging .

i was so high I did not recognize

En wie betaalt al deze maatregelen om al deze ‘nieuwkomers' te verwelkomen, hen te huisvesten, te integreren, hun gezinnen te herenigen en vele andere extreem linkse maatregelen in dit wetsvoorstel? Jij, de lezer, heeft veel meer belastingen voorgesteld zoals ” een CO2-belasting om de klimaatverandering te beteugelen, een belasting op financiële transacties, en de introductie van nieuwe -obligaties ominfrastructuurprojecten in de hele EU te financieren ” en natuurlijk een belasting op de rijkdom die je misschien hebt een dag erven van je familie.

f4de76c9 dff0 4388 8557 10eeb3ae4b6c

Omdat de overdracht van economische ongelijkheid van generatie op generatie uiteraard een sterke, efficiënte financieringsbasis moet zijn voor de uitgaven in hun programma. Hopelijk zal geen van deze gekke ideeën op 26 mei in het worden gestemd.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4105613390 e0e98b7604 stemvee

Partijkartel-formatie logica: FVD (9 zetels) eruit en DENK (1 zetel) blijft, het maakt niet uit wat je stemt

economie 1554900379

Wachten op de knal, de wereldeconomie op weg naar de volgende crisis