in , , , , , ,

De tijd is aangebroken om per direct in te grijpen

Als die zogenaamde hoogopgeleide slimme communicatiespecialisten van Algemene Zaken iets niet hadden moeten doen dan is het wel het publiceren van de openbare brief van Rutte aan het Nederlandse volk vanmorgen in het AD.

“Ooit was ons land een prachtig en sterk land maar nu is het broos en de mensen zijn
ongelukkig, daar moeten we wat aan doen en daar moeten we tegen vechten”

Wie is daar potverdomme voor verantwoordelijk? Wat een hypocriet!

Persoonlijk beschouw ik deze brief als het begin van de echte strijd tegen dit zooitje ongeregeld tuig in Den Haag en wat mij betreft mag er nu een serieuze coup worden voorbereid.

bron: dewerkgroepcom

De VVD trapt de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten vandaag af met een paginagrote krantenadvertentie van partijleider Mark Rutte. Opvallend is dat in die advertentie de naam VVD helemaal niet voorkomt. De advertentie is een open brief van Rutte aan ‘al die gewone normale mensen’, die hij in de tekst oproept om Nederland te beschermen.

Rutte vergelijkt Nederland met een teer bezit dat kapot kan, als ‘een vaasje dat door 17 miljoen gewone en bijzondere mensen wordt vastgehouden’. Hij trekt een vergelijking met het Verenigd Koninkrijk ‘waar ze het vaasje lieten vallen’.

Daarbij doelt hij op de aanstaande Brexit. ,,Nu zitten ze in de chaos.’’ >>


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. Toen ik het verhaal van Rutte begon te lezen dacht ik dat hij iets belangrijks ging noemen …. en vervolgens komt hij uit bij Sinterklaas. Erger dan dat had hij het niet kunnen maken ….
    Wie denkt hij dat wij zijn? Is dat de minister president ??? En komt hij met zo’n ongelooflijk lulverhaal?

    Misschien wil Rutte onderstaand verhaal eens lezen. En vervolgens zijn koffer pakken en dan heel snel verdwijnen om nooit meer terug te keren.

    https://www.paulcraigroberts.org/2018/12/16/the-myth-of-western-democracy/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=the_myth_of_western_democracy&utm_term=2018-12-17

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Oproep aan Eerste Kamer: bescherm asjeblieft het medisch beroepsgeheim! Zorgverzekeraars afblijven van privacy

De KNVB jubelt maar moet zich schamen en stoppen met dubieuze handel in (kinder)data