in , ,

De verbeterde mensheid, de Nieuwe Wereld Orde is er klaar voor

2216230980 525b67eaa8 human robot1
De alles overheersende zoektocht naar de sleutel tot het eeuwige leven

In de toekomst zal de wetenschap de vorm van onze lichamen en mate van intelligentie bepalen, zelfs nieuwe mensensoorten creëren. Gewelddadige mensen om naar een oorlog te sturen en volgzame mensen die al het werk doen. De hel op aarde. (Jekyll & Hyde, 1990).

Synthetisch voedsel, een synthetisch geheugen, synthetisch lichaam, synthetisch alles. In een rap tempo zijn we bezig onze menselijkheid te verliezen om te vervangen door . We worden allemaal overgehaald om te aanvaarden dat technologie op een of andere manier beter is dan de natuur.

Er is niets mis met technologie op zich, als technologie maar wordt ingezet voor waardige doelen. Er is een groot verschil tussen technologie op een positieve manier gebruiken of technologie als manipulatief instrument inzetten, waardoor we allemaal hopeloos afhankelijk worden.

Wanneer je afhankelijk bent van een machine, dan heeft de eigenaar van de machine jou in zijn zak

Afhankelijkheid creëren

Een van de grootste afhankelijk makende ën is de door Big Pharma gerunde ziekenzorg. Een zieke bevolking is makkelijker te manipuleren. Hoe zieker de maatschappij wordt, hoe meer afhankelijk deze is van de medische wereld. Ondertussen worden steeds meer gegevens van jou verzameld: over elke ziekte die je ooit hebt gehad, de medicijnen die je hebt ingenomen, de bijwerkingen die je hebt ervaren, je reacties op doseringen, etc.

Een van de toepassingen voor deze berg aan gegevens is de statistische databank, die wordt gebruikt voor de risicobeoordeling bij verzekeringmaatschappijen. De jongens die besluiten of de verkoop van bepaalde pillen gunstig zijn voor het bedrijf of niet. Of medicijnen op de markt mogen blijven zodat winsten kunnen blijven binnenrollen.

Met alle beschikbare gegevens, DNA-informatie, bijwerkingen, etc. verzamelt de medische wereld een schat aan kennis. Het helpt hen verder in hun zoektocht naar andere medicijnen, genetische en nieuwe mens-veranderende processen.

Horizontale genoverdracht

Hier is het bewijs, gebaseerd op een analyse van meer dan 1000 monsters en onafhankelijk studies, dat DNA fragmenten van maaltijden het menselijke circulatiesysteem binnekomen.

Door het eten van genetisch gemodificeerd voedsel veranderen we ons DNA, maar ook in laboratoria wordt geëxperimenteerd met de verandering van de structuur van menselijk DNA dat wordt gemengd met DNA van dieren, vissen en mensen.

Afstammelingen van genetisch gemixte mensen overerven de gemodificeerde genen. En ook hun kinderen weer. Allemaal voor het grote goed. Onze nieuwe lichamen komen er aan. Hoewel, niet de onze…

Gemodificeerde DNA overerving en genetisch gecreëerde mensen

De eerder uitgestelde openbare vergadering van de ‘Food and Drug Administration' om te praten over de vervanging van mitochondriën werd gehouden op  25-26 februari. De Food and Drug Administration (FDA) is in de Verenigde Staten van Amerika een agentschap van de federale dat de kwaliteit en veiligheid van voedsel, toevoegingen daaraan en medicijnen bewaakt, maar ook de behandeling van bloed, medische producten, toestellen met elektromagnetische straling en cosmetica controleert. Dit is de eerste vergadering over de haalbaarheid en wenselijkheid van erfelijke genetische modificatie van de FDA ooit.

Verschillende onderzoeksteams in Engeland en de Verenigde Staten vragen op dit moment goedkeuring voor technieken die een embryo willen ontwikkelen uit drie verschillende mensen, dit zal leiden tot erfelijke genetische modificatie (veranderingen die zouden worden doorgegeven aan toekomstige generaties). Deze technieken worden aangeduid met termen als mitochondriale vervanging, mitochondriale manipulatie, eicel modificatie, drie-ouder IVF en drie-ouder baby's.

Dieren met gemengde genen

Dieren met mensen-genen: dieren met menselijke weefsels, cellen of genetische informatie worden gebruikt om onderzoeksmethoden te verfijnen, dieren worden gecreëerd die de menselijke ziekte beter benaderen om nieuwe therapieën te ontwikkelen en produceren.

Een muis die praat, een aap met het syndroom van Down, een hond met handen en voeten.

DNA veranderen: in het laatste jaar hebben onderzoekers bacteriën ontdekt die precieze veranderingen kunnen maken in het DNA van mensen, dieren en planten. Het genoom kan op maat gemaakt worden zegt Charles Gersbach.

Kunstmatige organen en weefsels

Terwijl de media artikelen schrijft over het driedimensionaal printen van geweren, worden ook al organen geprint.

Op dit moment worden organen heel klein geprint (kostenbesparing) om medicijnen op uit te proberen.

Kunstmatige spieren: Amerikanen hebben een  kunstmatige spier ontwikkeld die 1000 maal zo sterk is als een menselijke.

Kunstamatige schedel

Kunstmatig hart

Kunstmatige lever: Uit een 3D printer gemaakte kunstmatige lever die 5 dagen werkte

: de nieuwe generaties intelligentiesystemen kunnen zien, spreken, luisteren, navigeren, manipuleren en controleren. Dat kan enorme gevolgen hebben voor gezichts-en spraakherkenning, navigatie en planning. Identificatiemethoden op basis van unieke lichaamskenmerken van personen, biometrie, is echter veel breder toepasbaar en uitermate geschikt als bijvoorbeeld beveiligingsmethode. Er zijn vele toepassingsmethoden mogelijk of in ontwikkeling: herkenning van gezichten, iris en palm en stemkarakteristieken.

Larry Smarr, van het California Instituut voor Telecommunicatie en Informatie Technologie, noemt het biologische computertechnologie.

Als je alles bij elkaar optelt heb je het perfecte recept voor wereldwijde dominantie en klassenscheiding.

Je wordt wat je je kan veroorloven.

Lees veel en veel meer bij Wij Worden Wakker.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9478487923 cf84d14c85 pink slime1

Weet wat je eet: de walgelijke ingrediënten in onze voeding

674b5a7e3cfb05087b03fee4 640 oerknal1

Bewijs oerknal; ‘een blamage’