in , , ,

De verregaande staat van vernieling waarin dit land zich reeds bevindt

netherlands 1568471238
PublicDomainPictures / Pixabay

Het principe van degelijk financieel beleid is de bijl in de overheidsuitgaven zetten als het goed gaat met de economie. In tijden van recessie moet de overheid geld in een haperende economie steken om die aan de gang te houden, tot het weer op eigen kracht kan.

Sinds de gecombineerde centrale banken hier de dienst uitmaken, gaat het precies andersom. “Als het slecht gaat moet je bezuinigen”. Als het goed gaat doet de overheid er meestal nog een schepje bovenop, ter stimulering van de oververhitte economie.

Het is totale onzin, en dat weet ook het Kabinet-69 en directeur Klaas Knot van het filiaal van de ECB in Amsterdam.

De scheidend bankdirecteur Mario Draghi van de Europese Centrale Bank heeft gezegd, dat Nederland € 50 miljard in een spaarpotje heeft, wat we moeten uitgeven. Waaraan, dat mogen we nog zelf bepalen, misschien. Zelfs dat is niet eens zeker. En al helemaal niet als iedereen er zijn mening over gaat geven.

Er gaan al geluiden op om de rest van Nederland ook maar vol met asfalt, zonne- en windparken te plempen. Uiteindelijk zal niemand het verschil nog waarnemen gezien de verregaande staat van vernieling waarin dit land zich reeds bevindt.

Eerder deze week kreeg D’66 opdracht hun loket op het Binnenhof te openen en iets te kraaien over het halveren van veestapels, want we stikken in de stikstof. Toe maar, nog meer industrie-dozen, vliegvelden, woonwijken, hutje-mutje. Ondertussen importeren we zelfs afval om wat ovens aan de pruttel te houden.

Reken er maar niet op, dat dat afval is gecontroleerd op verboden middelen – stuur er maar eens een geigerteller langs.

Infrastructuur verbeteren? Alles wordt aan het buitenland overgedaan. Pensioenfondsen leeggeplunderd. Banken uit de wind gehouden.

In combinatie met het dichtdraaien van de gaskraan – waar het buitenland dubbel om ligt, want die draaien hem steeds verder open en bouwen als bezetenen kolencentrales – het vol stampen van de polder, het “egaliseren” van de natuur in woeste gronden, die wegens onbruikbaarheid ook maar weer worden volgebouwd, kan Nederland definitief als bewoonbare wereld worden afgeschreven.

Bij de minste geringste economische tegenslag, slaat hier de verpaupering toe.

Logistieke draaischijf moeten we worden.

Een vrij logisch gevolg is dat zowat alles moet worden geïmporteerd, van ALLE graan via vlees- en zuivelproducten tot gas aan toe. Zo slim zijn wij hier bezig. Iedereen staat er bij en ….

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
griepprik 1568484519

De griepprik, noodzaak of Big Business

stop 1565862261

Peiling: 70% Nederlanders wil geen islamitisch onderwijs meer, 59% wil helemaal geen religieus onderwijs