in ,

Peiling: 70% Nederlanders wil geen islamitisch onderwijs meer, 59% wil helemaal geen religieus onderwijs

stop 1565862261
knerri61 / Pixabay

De Hond heeft even rondgevraagd wat u nou vindt van dat gedoe op die islamscholen en haatmadrassa’s. En u bent nogal stellig en massaal.

70% vindt dat de School met Den Koran de deuren moet sluiten, en 59% van alle Nederlanders vindt dat iedere school met Een Boek mag worden afgeschaft. Hoera. ER. IS. HOOP.

Laat de Gouden Eeuw van het Zelfdenken beginnen!

We zien deze week geen verschuivingen. Bij de vraag welke partij(en) een (vrij) grote kans maken op een stem, zien we de VVD ruim voor op CDA en PvdA.

Het beeld van versplintering is wel goed te zien, maar als bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen de strijd om wie de premier wordt een belangrijke rol gaat spelen, zouden de betrokken partijen daar fors van kunnen profiteren. In het verleden waren dat altijd CDA, PvdA en/of VVD.

stellingen islam school

59 procent van de Nederlanders vindt dat alle scholen op religieuze grondslag eigenlijk verboden moeten worden. (pdf) 70 procent is van mening dat er geen nieuwe Islamitische scholen in Nederland zouden moeten worden opgericht.

69 procent is het eens met de stelling dat ook op scholen van andere religies op orthodoxe grondslag dingen worden geleerd die niet passen bij de waarden van onze samenleving.

32 procent is positief over het D66-voorstel om de veestapel te halveren om zo de stikstofuitstoot fors te verlagen. Alleen kiezers van D66, GroenLinks en Partij voor de Dieren zijn in grote mate voor.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline en GeenStijl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
netherlands 1568471238

De verregaande staat van vernieling waarin dit land zich reeds bevindt

war 3038098 640 1

De timing is perfect: eindelijk heeft de VS een excuus om Iran aan te vallen