in , , , ,

De Westerse mesaanvallen crisis: eerste hulpen overspoeld, politie bezig met ‘hate speech’

kan het oplossen van armoede de e1557998211417

“De nationale klinisch directeur voor trauma bij NHS , professor Chris Moran, benadrukte het groeiende probleem in commentaren deze week, zeggende:” er is een groot aantal met zeer ernstige verwondingen die het traumateam nodig hebben, ze moeten worden toegelaten, ze hebben … Intensieve … het betekent dat de operationele tijd verloren gaat, terwijl we extra noodgevallen doen. ”

De Britse mescriminaliteit- zorgt ervoor dat alle patiënten lijden aan de NHS, een vooraanstaande chirurg heeft gewaarschuwd.”

https://metro.co.uk/2019/05/11/surgeon-says-knife-crime-ripple-effect-across-entire-nhs-9499244/

https://www.breitbart.com/europe/2019/05/15/knife-crime-epidemic-causing-ripple-effect-across-nhs/

“Ziekenhuizen in de zwaarst getroffen gebieden zijn zelfs politieagenten op afdelingen aan het stationeren om patiënten en personeel te beschermen tegen bendes, zei hij. Professor Moran, de leidende traumachirurg van de NHS, sprak ook over hoe de ‘zeeverandering' bij steekpartijen zich had verspreid van binnensteden om gezondheidszorg in heel Engeland te beïnvloeden.

Mescriminaliteit heeft nu recordniveaus bereikt en cijfers vorige maand 40.829 overtredingen werden geregistreerd door vorig jaar – een gemiddelde van 112 per dag.

Hij sprak ook over hoe gangs ‘vrijwel zeker' gewapend met messen naar afdelingen kwamen om de taak op de slachtoffers af te maken, waardoor ziekenhuizen gedwongen werden om politieagenten en bewakers in te zetten. ‘Het komt tegenwoordig heel vaak voor dat ik in mijn ziekenhuizen en zeker in de Londense ziekenhuizen een permanente politie-bewaker op de afdeling heb,' voegde hij eraan toe.

‘[Ze] voorkomen vergeldingsaanvallen en beschermen tegenwoordig ook het personeel.

‘Soms komt de hele bende opdagen … en wanneer 15 jongens op de afdeling verschijnen en er slechts twee bezoekers binnen mogen, vinden ze het niet goed.' ”

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7016565/Professor-Chris-Moran-says-knife-crime-having-ripple-effect-entire-NHS.html

Lees verder bij de bron: TPOok

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
onmogelijk 1557996801

Kabinetten Rutte hangen van liegen en bedriegen aan elkaar: zware misdrijven door asielzoekers ‘verdoezelt’

dieren 1558000425

Vrijheid van godsdienst en mensenrechten: géén verbod op onverdoofd slachten