in

EU: Asielzoekers moeten gemakkelijker naar Europa kunnen, asielaanvragen in het vervolg ook via e-mail en post

Alsof de zichzelf in de wereldwijde corona-crisis nog niet genoeg gediskwalificeerd en door haar getoonde handelingsonbekwaamheid belachelijk gemaakt heeft, halen de Brusselse bureaucraten nu uit voor de volgende klap.

Heel duidelijk niet onder de indruk van de crisisbeheersing, omdat immers de nationale staten zelf gedwongen werden om snel te handelen, bedenkt men nu nieuwe voorstellen om “vooral” in corona-tijden voor zoveel mogelijk de toegang naar gemakkelijker te maken, zoals ook “rnd.de” weet te berichten.

Nieuwe vestiging van dringender in “corona-crisis”

De EU dringt er bij haar lidstaten op aan om “de geplande nieuwe vestiging zoveel mogelijk uit te voeren”. Inreisbeperkingen, zoals die momenteel binnen de EU voor bijna alle landen gelden, moeten als het aan Brussel ligt niet gelden voor asielzoekers uit derde landen naar de EU.

De uitzetting van afgewezen asielzoekers zou in ieder geval voorbereid, indien mogelijk uitgevoerd, worden, verder zou men moeten inzetten op vrijwillige terugkeer van de afgewezen personen.

EU-asielaanvragen per mail of de post mogelijk maken

Om de “nieuwe vestigingen” gemakkelijker en sneller te laten verlopen, roept de EU de lidstaten nu op om maatregelen te nemen om voor asielzoekers asielaanvragen via of per post mogelijk te maken.

Als argument van  ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

Alsof we al niet genoeg ellende hebben zonder nog meer van dat satansgebroed binnen te halen.

NL=EU=NWO=Rothschild CS=NEVER !!!
1 jaar geleden

Deze EU die als zo normaal zou functioneren alles zou doen om de probleem als gevolg van het corona virus zo goed mogelijk te helpen is doodstil en weet niet beter te doen dan asielzoekers binnen te halen?

Het is een schandaal hoe de burgers van de EU zijn verraden door hun politici. Deze niet benoemde kliek opgezet door criminele banken en corporaties hebben geen ander doel dan de EU van binnen uit te slopen. Precies op dezelfde manier waarop de Deep State geprobeerd heeft de VS van binnenuit kapot te maken.

In de VS zijn aanklachten opgesteld tegen lieden die zich schuldig hebben gemaakt aan malafide praktijken. De burgers in de EU doen er goed aan om voorbereidingen te treffen voor een vergelijkbaar proces in de EU …. En misschien kunnen we ook alvast een Gitmo in de EU zoeken waar deze criminelen kunnen worden geplaatst.

Een whopping 92 miljard begrotingstekort en toch komt Rutte III met wéér een stortvloed aan klimaat maatregelen

Belangrijkste viroloog van Duitsland waarschuwt voor ‘krachtigere tweede coronagolf die overal tegelijk begint’