in

Einde samenwerking EU: Als Rutte gelijk heeft dan zijn de vluchtelingen in Europa een zegen!

Meestal als Pinokkio Mark Rutte wat blaat dan is het onzin, en weet je dat van tevoren, maar net zoals een kapotte klok ook nog steeds twee maal per dag de juiste tijd aangeeft zegt ook Rutte wel eens iets zinnigs, en op een goede dag zelfs wel eens iets dat waar zou kunnen zijn.

Vandaag kon wel eens zo'n moment zijn want ik las vandaag dat Rutte waarschuwt voor einde samenwerking EU. Dat stelde premier Mark Rutte zaterdag in op de Europadag van zijn partij, de . Als dat klopt dan mogen we deze vluchtelingen wel verdomd dankbaar zijn, want zij krijgen dan voor elkaar wat zoveel mensen zo graag willen(ondergetekende incluis) en dat is einde , uit die verdomde unie die meer en meer de dictator uithangt en waar we niet om hebben gevraagd, sterker nog waar we NEEN tegen hebben gezegd.

Dan mag ook onze huis islamofoob Greet Wilders op de knietjes voor de nieuwe lichting moslims, want die hebben dan toch maar even voor hem gedaan wat hij nu al een paar jaren schreeuwt en dat is uit de EU. Nou heb ik geen enkele illusie dat Greet dat ooit zou toegeven, maar zo is het wel, als Rutte hier gelijk in krijgt.

Eigenlijk ben ik nu dus verdomde blij met al die vluchtelingen en denk dat ik me maar achter Samsom ga scharen en zeg, doet u er nog maar 60.000 bij, of net zoveel als nodig is om de bom waar Rutte voor waarschuwt te laten barsten.

Onze minpres zou hier dan ook best wel eens gelijk in kunnen krijgen, want een met de grenzen dicht wat heeft het dan nog voor meerwaarde in een unie te zitten die bewezen Nederland alleen maar kost en een behoorlijke wissel trekt op de Nederlandse economie? Inderdaad, weg voordeel is weg laatste restje draagvlak dat er nog voor was en wat dat betreft geven de voormalige Oostblok landen het goede voorbeeld, want die zijn al hard bezig hekken op te werpen en grenzen hermetisch af te sluiten, en gelijk hebben ze.

Om maar met de woorden van een destijds beroemde Nederlandse groep te besluiten: Laat maar vallen dan, het komt er toch wel van, het geeft niet of je rent. En we kunnen niet wachten….

Bron: urubin


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veel waarschuwingen over jihadisten tussen vluchtelingen, AIVD blijft ontkennen

Wat doet armoede met de hersenen van kinderen?