in ,

En daar gaat weer 100 miljard NL euro – Editie Energieakkoord

4755b570bcada31d19bda1bf 640 euro1

De burger mag zijn portemonnee weer trekken…

[D]e grootste staatsuitgave in de Nederlandse geschiedenis die ondemocratisch is doorgedrukt: het ongeveer 100 miljard euro kostende Energieakkoord. Daarmee wil Henk Kamp () het door Brussel toegewezen '14 procent duurzame energie'-doel halen voor 2020.

Het Energieakkoord is zo de meest geslaagde -actie in de moderne historie. Wat dankzij marketing en diversie-strategie niet discussierbaar blijft, dat is namelijk HET kenmerk van effectieve propaganda.

En dus babbelen we eindeloos over de lengte van hoofddoekjes, -rechten en Zwarte Piet. Maar niet over het waarom en de doelmatigheid van ‘duurzaam', 100 miljard euro volgens ‘onze' Delftse huisingenieur Theo ‘Thorium' Wolters (72 miljard volgens Algemene Rekenkamer) zonder milieuwinst, zoals zelfs Tjerk LeugeWagenaar van Natuur en (en Stichting de Noordzee) toegeeft.

Hij registreerde bij mij nog niet voldoende, maar inderdaad… Het Energieakkoord kost ons Nederlandse belastingbetalers dus 100 miljard euro, is feitelijk onnodig en gaat ook nog eens nagenoeg niets brengen – het werkt goed bekeken zelfs nadelig.

Wie wel profiteert echter… de windlobby, een grote multinationaal opererende kartel van subsidie-grijpers, en uiteraard het Energiekartel. En de bankiers winnen ook: meer schulden en meer austerity/soberheidsbeleid is meer macht en meer winst.

Dus hoewel we midden in een grote economische zitten, er nog nooit zoveel schulden zijn geweest als nu, iedereen wordt uitgekleed door opgedrongen slopende soberheid… gaan we de burgerij wél 100 miljard euro extra energiekosten opdringen. Gebaseerd op onzin. De EU is uiteraard weer goed bezig met hun Energieunie, een EU prioriteit uiteraard!

Namens het Energiekartel en de : Dank voor uw gulle giften!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8210163555 a13ec8aa14 rompuy war1

Omvallen Deutsche Bank zal het complete wereldwijde financieel systeem doen instorten

7301506118 210d4f372a matrix

Techmiljardairs laten wetenschappers onderzoeken hoe we uit de Matrix kunnen ontsnappen