in , ,

En dan ineens ben je Alu-hoedje af…

Wat kan het toch raar lopen in deze wereld. Zo marcheer je tegen Monstanto, maak je jezelf druk over chemtrails, lig je nachten wakker over HAARP en waarschuw je iedereen die het maar wil horen tegen die o zo snode “Elite” ook wel bekend als de illuminatti. Plichtsgetrouw als klokwerk lees je jezelf in op alle bekende “nieuwe media websites”, bent erelid bij Niburu.co als meester complotter en je reacties dwingen respect af op de nu in ruste zijnde website van Martin Vrijland en ook Johan Oldenkamp draagt je op handen(en voeten) want je hebt al zijnWholly Science boekjes gekocht en ook nog een donatie in het alternatieve zwarte gat gepompt voor de Micha claim. Kortom, je bent een welbekend figuur in de scene.

Uiteraard neemt de rest van wat we de beschaafde wereld noemen je niet of nauwelijks serieus, zet men je weg als complot gekkie en lachen ze wanneer je tijdens een discussie weer eens begint over . Men noemt je liefkozend “Alu-hoedje” en grijnzen wanneer ze dat tegen je roepen.

Maar dan gebeurd het, en zonder waarschuwing, van de ene op de andere dag bekijkt men je met heel andere ogen want nu staat er in de meenstriem media een artikel over dat gif van genaamd Round Up. Dat het kankerverwekkend zou zijn, veel gevaarlijker dan aangenomen en uiteraard wordt het ontkend door de woordvoerders van het meest snode bedrijf ter wereld zelf. Met andere woorden, wat jij altijd al riep wordt nu zomaar, plots en zonder waarschuwing bevestigd door het AD!

Natuurlijk, de die hard ontkenners gaan nu opeens beweren dat ook een kapotte klok twee maal per dag de juiste tijd aangeeft, maar ineens bekijken de lachers je wel serieus en het is al minimaal 24 uur geleden dat je een alu-hoedje werd genoemd. Je verteld ze over andere complotten die gewoon waar bleken te zijn. De bankiers scams, de leugens nodig voor de inval in Irak, Want eerlijk is eerlijk, de zogenaamde complotgekkies riepen dat allemaal wel even het eerst nog voor de meenstriem media het oppikte en de sheeple wakker maakte.

Ineens ben je niet langer een minderheid met een afwijkende mening, ineens wordt wat jij altijd al riep gedragen door de meerderheid! Daar sta je dan met je goeie gedrag. Met al je aanzien binnen de nieuwe media ben je in een klap alu-hoedje af!

Lees verder via UrubiN.

Glyfosaat, een van ‘s werelds populairste onkruidverdelgers, is mogelijk kankerverwekkend. De afdeling voor kankeronderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie houdt er rekening mee dat industrieel gebruik van het middel, zoals in de grootschalige landbouw, gevaarlijk is.

Het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek (IARC) acht gebruik van het middel, bekend onder de merknaam Roundup, door tuinierende particulieren echter niet riskant.

Het IARC maakte donderdag in het tijdschrift The Lancet Oncology bekend glyfosaat voortaan aan te merken als mogelijk kankerverwekkend. Dat is in rangorde van zorgelijkheid de tweede categorie. Onder meer anabole steroïden en werk in wisseldiensten vallen in dezelfde groep.

Roundup

Monsanto, de fabrikant van Roundup, is het hartgrondig oneens met het besluit van het IARC. “Elk voorgeschreven gebruik van glyfosaat is onschadelijk voor de ”, aldus woordvoerder Phil Miller in een reactie.

Amerikaanse chemisch bedrijf Monsanto is wereldleider op het gebied van de genetische modificatie van zaden en producent van Roundup, een van de meest gebruikte onkruidbestrijdingsmiddelen ter wereld, dat bestaat uit glyfosaat. In Nederland mag Roundup vanaf einde dit jaar niet meer aan particulieren verkocht worden.

Tja, blijkt die Seralini toch niet zo achterlijk te zijn als gedacht of gehoopt:

 

Lees verder via zaplog.

Photo by JeepersMedia


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
xx
4 jaren geleden

De Zionist het volk van JHWH moet de wereld decimeren. Teveel mensen.
Het voetenvolk de kristenen voeren het uit.
Zelfde als Kajafas veroordeeld. Deze wast z’n handen in onschuld
en de macht uit ‘de US voert het uit.
Voor de USA waren dit de Romeinen

Uitgeprocedeerde asielzoekers krijgen gratis ov-kaart, NLers mogen lopend naar voedselbank

Jeroen Akkermans en het ‘dingetje’, waarom wordt Jeroen Akkermans niet gearresteerd?