in

Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël

2018 03 14 14 57 25.erdogan20grijze20wolven20groet moslim20aanval20op20israel

Yeni Safak, de nationalistisch-islamistische Turkse krant die al jaren functioneert als een officiële spreekbuis van dictator Recep Tayyip , heeft een kaart gepubliceerd waarop een massale moslim aanval op wordt aangekondigd, compleet met het aantal soldaten (5,2 miljoen) dat het Israëlische leger (160.000) zou moeten gaan overlopen. Erdogan maakte tijdens een recente toespraak voor zijn islamistische AKP partij met zijn hand de groet van ultranationalistische groepen zoals de fascistische Grijze Wolven, en citeerde daarbij de Turkse versie van ‘Ein Reich, Ein Volk, Ein Führer'. Toch weigert men in Europa nog steeds de openen te openen voor het almaar duidelijker wordende feit dat de jaren '30 zijn teruggekeerd, en een nieuwe dictator –nota bene een belangrijke partner van de EU- zijn imperialistische oorlogen voor de islam open en bloot aankondigt.

De Grijze Wolven (Bozkurtlar) zijn een ook in Europa actief zijnde ultranationalistische organisatie die nauwe banden heeft met de Nationalistische Beweging Partij (MHP), waar Erdogan met het oog op de verkiezingen in 2019 een alliantie mee heeft gevormd. De karakteristieke groet van de Grijze Wolven en MHP supporters is het symbool van een wolvenkop. Volgens sommige mythen stammen de Turken van wolven af. Het is tevens het symbool van Satan dat traditioneel tijdens veel heavy metal concerten wordt gemaakt.

Turkse versie van Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer

Naast Erdogan maakt een andere topofficial –mogelijk een minister- met zijn hand het Rabia teken, wat het verzet van de Moslim Broederschap tegen met name de Egyptische regering van president El Sisi symboliseert. In Turkse kranten speculeren officials al enige jaren op een toekomstige militaire aanval op Egypte.

Toen Erdogan zich liet toejuichen door de menigte, en deze begon te roepen om hen in te zetten bij de Turkse invasie van de Noord Syrische stad Afrin, antwoordde hij: ‘Als de tijd is gekomen om bevel te geven tot de mobilisatie, zal ik als eerste gaan, en dan jullie allemaal, want wij geloven in het martelaarschap. Zij kennen de Turken niet, zij kennen het Turkse volk niet, zij kennen de Turkse gewapende strijdkrachten niet.' (1)

Ook citeerde hij zijn favoriete gedicht ‘Eén hart, één vlag, één natie, één thuisland,' de Turkse variant van ‘Ein Reich, Ein Volk, Ein Führer'.

Kaart toont geplande vernietigingsaanval op Joodse staat

Yeni Safak toonde op een kaart het uiteindelijke doel van Erdogan: één groot ‘groen' moslimrijk dat zich uitstrekt van de kust van West tot aan , ongetwijfeld het herstelde (en uitgebreide) Turks-Ottomaanse, zoals hij en tal van AKP officials en ministers al zo vaak hebben aangekondigd, met daarop tal van soldaten, tanks, vliegtuigen en schepen, die de lopen van hun geweren en kanonnen allemaal op de in het rood gekleurde piepkleine Joodse staat hebben gericht. Rechts onder wordt het aantal soldaten genoemd: 5,2 miljoen van de moslimcoalitie, en 160.000 van Israël. Daarboven wordt het defensiebudget van Israël genoemd, $ 15,6 miljard, en dat van de moslimcoalitie, bijna $ 175 miljard:

2018 03 14 14 58 54.turks20plan20voor20moslim20aanval20op20israel2000

Boven het artikel stond de veelzeggende kop ‘Wat als een leger van islam wordt gevormd tegen Israël?' De militaire gegevens waren afkomstig van SADAT, een officieel door de Turkse gebruikte onderzoeks- en adviesfirma, die werd opgericht door oud generaal Adnan Tanriverdi, Erdogans topadviseur voor militaire zaken.

OIC: moslimcoalitie reeds in de maak

Dat de moslimcoalitie die Israël moet gaan aanvallen reeds in de maak is, bleek onder andere uit de verwijzing van Yeni Safak naar de topconferentie van de Organization of Islamic Cooperation, die eind december 2017 in Istanbul werd gehouden. ‘Binnen dit raamwerk wordt het duidelijke dat de (gezamenlijke) militaire kracht van de lidstaten die van Israël verre overtreft. Bovendien kan deze superioriteit in een mogelijke militaire operatie worden gerealiseerd door het opzetten van gezamenlijke militaire bases voor de grond-, lucht- en marine strijdkrachten.'

‘Een van de besluiten die op de OIC top kan worden genomen is de vorming van een Jeruzalem Taak Groep, die waarschijnlijk militaire stappen zal ondernemen. De (moslim) legers van Afrika tot Azië gaan Israël te boven, dus als een islamitische leger wordt geformeerd, zal Israël worden belegerd. In een mogelijke militaire operatie is de eerste stap het inzetten van 250.000 soldaten, het opzetten van gezamenlijke bases, en kunnen 500 tanks en pantservoertuigen, 100 oorlogsvliegtuigen, 500 aanvalshelikopters en 50 oorlogsschepen en onderzeeërs worden ingezet.'

‘Turkije hoofdkwartier, Pakistan belangrijk vanwege kernwapens'

‘Tijdens de militaire operatie zal Turkije als een belangrijk hoofdkwartier fungeren… Het Turkse leger, dat met groot succes Operation Eufraat Schild (in ë) heeft uitgevoerd, is nu het 7e sterkste leger ter wereld, en het 2e sterkste in de NAVO. Turkije heeft ongeveer 4000 tanks en 1000 gevechtsvliegtuigen en andere toestellen. De marine is de laatste jaren fors verbeterd, en heeft 194 schepen tot zijn beschikking.'

‘Als het enige land met kernwapens heeft Pakistan een belangrijke status binnen de 57 moslim (OIC) landen. Degenen die nu denken dat zij Jeruzalem bezitten zullen morgen geen enkele boom vinden om zich achter de verschuilen.' Dit was een rechtstreekse verwijzing naar de , waarin moslims een eindtijdoorlog tegen Israël wordt aangezegd, waarin alle Joden moeten worden uitgeroeid.

‘In recente jaren is Turkije met meerdere (OIC) lidstaten gaan samenwerken. De gezamenlijke militaire oefening met onze Iraakse buren… en nieuwe samenwerking met , Somalië en ander Golf- en Afrikaanse landen. In deze context moet worden onderstreept dat Turkije stappen neemt om het model van het ‘leger van islam' te realiseren, zoals het vormen van allianties met veel moslimlanden…'

 

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
37

In flesjeswater zit zelfs nog meer plastic dan in water van de kraan blijkt nu

2w993qhighc0.bild 702x459

Derde Duitse tienermeisje vermoord door een Afghaanse migrant: ze weigerde zich tot de islam te bekeren