in , , , , , , , ,

EU (in)direct betrokken bij optuigen sociaal kredietsysteem Rome

Comfreak / Pixabay

Ook Rome krijgt een sociaal kredietsysteem met de naam Smart Citizen Wallet. Het project wordt gefinancierd door de EU en ontwikkeld door internationaal technologiebedrijf AlmavivA, een partner van de EU.

Het systeem moet een blauwdruk worden voor andere grote steden, en sluit volgens de gemeente Rome ‘naadloos aan op de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van agenda 2030 van de '.

Net als bij het sociaal kredietsysteem dat in de herfst in het Italiaanse Bologna wordt geïntroduceerd, is de Romeinse Smart Citizen Wallet een beloningsplatform dat deugdzaam ‘milieuvriendelijk' gedrag aanmoedigt, en poogt ongewenst gedrag te veranderen, gericht op het verbeteren van de ecologische, sociale en economische duurzaamheid van de stad.

‘Volledig in lijn met de doelstellingen van agenda 2030'.

Verstopt in een powerpoint-presentatie voor intern gebruik, met voorop onder andere het logo van de , komt naar voren dat de Smart Citizen Wallet ook moet bijdragen aan het uitbannen van contant geld en het verder digitaliseren van de maatschappij.

Het systeem stelt brave burgers en welwillende bedrijven in staat om punten te verzamelen, die later kunnen worden omgezet in ….

Lees verder bij de bron: LNNmedia


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rusland anticipeert alvast op de verwachte NAVO valse vlag

Hunger Games: Na zeer reeks branden voedselverwerkende bedrijven geeft de FBI nu waarschuwing af voor ransomware aanval op landbouwbedrijven