in ,

EU-migratieplan? Leugens en bedrog door staatsomroep

Het -migratieplan zou alleen vrijwillig zijn. Geen dwang en zo. Kijkt de staatsomroep niet verder dan haar neus lang is of wordt u opnieuw bedrogen?

U wordt bedrogen!

Dat de staatsomroep hierover liegt is niet voor het eerst. maar zelden zo direct als hieronder en op de site.

Image

Hoe het werkt
Om eerst even op te merken: alles boven de 20% is dus zeker 100%. De ervaring leert dat wat eenmaal binnen is, noot meer vertrekt en dat ook niet hoeft – in Brussel schijnt men blij te zijn met de onafzienbare stromen gelukszoekers.

Wie eenmaal in een EU-opvanglocatie zit moet alleen afwachten waar hij eerst heen wordt gebracht alvorens naar of te mogen vertrekken – vrijheid van interne vestiging en verkeer, weet u nog?

En reken maar dat elke eventuele toelating in Polen wordt weggepest.

De leugens van de EU
De EU zou dat allemaal slechts uit menslievendheid en vooral niet proactief doen. Maar wat lazen we gisteren dat Raymond Peil uit de toespraak van EC-voorzitter Von der Leyen had gepeurd?

  • Iedereen moet toegang hebben tot een minimumloon, ofwel via collectieve overeenkomsten, ofwel via opgelegde minimumlonen.
  • Wees dan moedig en stap eindelijk over op stemming bij gekwalificeerde meerderheid – in ieder geval als het gaat over mensenrechten en sancties. (maw Polen, Hongarije en de rest van de Visegradgroep, die het drie jaar geleden nog af hielden: bek houden en nemen wat je toegeschoven krijgt)
  • We zetten ons in voor een rechtvaardige globalisering.
  • Afrika is een essentiële partner om te bouwen aan onze wereld, of het nu gaat over het , technologie of handel.
  • Migratie hoort nu eenmaal bij ; dat zal altijd zo zijn. Migratie is een Europese uitdaging en heel Europa moet meewerken.
  • Voor de bouw van …..

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de EU=NWO per onmiddellijk
10 maanden geleden

De EU is niets minder dan verraad van de burgers van de EU aan de NWO van banken.
De EU landen moeten kapot en failliet en als de burgers niets doen dan is dat wat er gebeurt.
Er is niets meer crimineel dan de banken die geld uit het niets printen en vervolgens moet de partij rente betalen. Het schijnt zelfs zo erg te zijn dat de banken het geld wat terug betaald wordt door de partij die leent zelf houden. Ergo: dubbele diefstal ,,,,
De opzet van de Zionististische, satanische banken is een wereldregering te vormen onder de banken die de burgers van deze aarde veroordelen tot slavernij.

En raadt eens waar de regeringen staan? Ze staan achter de EU omdat ze omgekocht door diezelfde banken of gechanteerd met mmoie baantjes.

Nogmaals: burgers moeten massaal in actie komen om dit tegen te gaan.

EU = EUSSR = samenzwering tegen de burgers
10 maanden geleden

Bekijk bovenstaande punten inhoudelijk en zie dan dat met al deze maatregelenen de EU hard op weg is om een communistische staat te vormen. En dat is niet omdat dat een dergelijk systeem het best werkt maar omdat een dergelijk systeem de absolute macht brengt bij de banken en multinationals die dan in het polit bureau zitten.

Hebben we dan nog niet geleerd dat communisme niet werkt? En dat het leidt tot grote ellende en armoede van mensen? Het is precies zoals in Rusland en in China en we weten precies wat de gevolgen zijn.

Dit mag nooit gebeuren. Communism en socialisme werkt niet en is de dood in de pot voor de burgers.
Wordt wakker en protesteer.

Steeds meer mensen worden wakker en je zal je maar willen laten testen op covid-19

De aarde krijgt er in oktober – tijdelijk – een maantje bij!