in ,

EU-migratieplan? Leugens en bedrog door staatsomroep

migranten

Het EU-migratieplan zou alleen vrijwillig zijn. Geen dwang en zo. Kijkt de staatsomroep niet verder dan haar neus lang is of wordt u opnieuw bedrogen?

U wordt bedrogen!

Dat de staatsomroep hierover liegt is niet voor het eerst. maar zelden zo direct als hieronder en op de site.

Image

Hoe het werkt
Om eerst even op te merken: alles boven de 20% is dus zeker 100%. De ervaring leert dat wat eenmaal binnen is, noot meer vertrekt en dat ook niet hoeft – in Brussel schijnt men blij te zijn met de onafzienbare stromen gelukszoekers.

Wie eenmaal in een EU-opvanglocatie zit moet alleen afwachten waar hij eerst heen wordt gebracht alvorens naar Duitsland of Nederland te mogen vertrekken – vrijheid van interne vestiging en verkeer, weet u nog?

En reken maar dat elke eventuele toelating in Polen wordt weggepest.

De leugens van de EU
De EU zou dat allemaal slechts uit menslievendheid en vooral niet proactief doen. Maar wat lazen we gisteren dat Raymond Peil uit de toespraak van EC-voorzitter Von der Leyen had gepeurd?

  • Iedereen moet toegang hebben tot een minimumloon, ofwel via collectieve overeenkomsten, ofwel via opgelegde minimumlonen.
  • Wees dan moedig en stap eindelijk over op stemming bij gekwalificeerde meerderheid – in ieder geval als het gaat over mensenrechten en sancties. (maw Polen, Hongarije en de rest van de Visegradgroep, die het drie jaar geleden nog af hielden: bek houden en nemen wat je toegeschoven krijgt)
  • We zetten ons in voor een rechtvaardige globalisering.
  • Afrika is een essentiële partner om te bouwen aan onze wereld, of het nu gaat over het klimaat, technologie of handel.
  • Migratie hoort nu eenmaal bij Europa; dat zal altijd zo zijn. Migratie is een Europese uitdaging en heel Europa moet meewerken.
  • Voor de bouw van …..

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d0444c55af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784c762a78d79e4e 640 coronavirus

Steeds meer mensen worden wakker en je zal je maar willen laten testen op covid-19

57e3d346435ba914f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525771497d297dd39249 640 maan

De aarde krijgt er in oktober – tijdelijk – een maantje bij!