in , , ,

EU spendeert 10 miljoen euro om op zoek te gaan naar de wortels van Europa …. in de Koran

Afshad / Pixabay

“Onze werkhypothese is dat de een belangrijke rol heeft gespeeld in de Europese intellectuele en religieuze ontwikkeling.”

De heeft met 10 miljoen euro (de uwe) een waanzinnig universitair onderzoek gefinancierd naar de “Europese Koran”, om “te bepalen in hoeverre de heilige tekst van Allah is opgenomen in het denken van middeleeuwse en moderne christenen, joden, vrije denkers, atheïsten en moslims in Europa”.

Hiervan gaat ongeveer 2,5 miljoen naar de Universiteit van L’Orientale in Napels.

“Onze werkhypothese – verklaren de ‘onderzoekers’ – is dat de Koran een belangrijke rol heeft gespeeld in de Europese intellectuele en religieuze ontwikkeling. Om deze reden willen we het culturele en religieuze gebruik van de Koran bestuderen in Europa van de Middeleeuwen tot de Verlichting.

Tien miljoen om een opkomende bullshit te bestuderen. Wilt u op zoek gaan naar de wortels van Europa? Kijk eens in de Mahabharata.


De EU zou zich beter verdiepen in de eigen Europese filosofen.

Ik wil wel vast een beetje helpen. Vanaf grofweg 1350 tot aan het einde van de Eerste Wereldoorlog hielden de wrede Ottomanen een aanzienlijk deel van Europa bezet, en pas toen de Fransen de noordkust van Afrika koloniseerden hielden de Berberse slavenjachten op de Europese kusten op.

Middeleeuws Europa, en zeker het geletterde deel daarvan, was zich zeer welbewust van de barbaarse moorddadigheid van de islam.

Islam werd vooral gezien als barbaars en heidens. Het is pas vanaf de machtsovername door de cultureel marxisten dat onze geschiedenis vervalst en letterlijk verduisterd wordt. Jullie hoeven de geschiedenis niet te herschrijven, het is misdadig om onze geschiedenis af te pakken.

Een volk dat zich zijn geschiedenis niet kan herinneren is geen volk.

Je hebt geen 10 miljoen nodig om Europese intellectuelen te lezen, die bijzonder eensgezind waren in hun afwijzing van de islam.

Lees verder bij de bron: fenixx.org

Ik heb er niet veel over kunnen vinden, het schijnt dat ene Mercedes García-Arenal het gaat leiden. Het kan een hoax zijn, maar mij zal het niet verbazen als het werkelijk zo is.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
L. EUgens
2 jaren geleden

Hier zoekt je broek wel van af ….
Meer behoefte is aan een rapport over het ontstaan van de EU en haar functioneren.

Ik zou graag 5 miljoen investeren om een uitgebreid rapport te verspreiden in de verschillende EU landen en op internet voor iedereen beschikbaar over de EU en met name de partijen die achter de schermen hierbij betrokken waren en zijn vanaf 1945. Duidelijk aangegeven de partijen die toevallig ook betrokken waren bij WWII. De rol van de Bilderberg groep moet daarbij nadrukkelijk niet worden weggelaten, al speelde deze groep naar eigen zeggen geen enkele rol.
Aangegeven dient te worden de rol die ene nazi spion bernard speelde en hoe het mogelijk is dat de NL regering deze figuur ongehinderd tot zijn dood heeft beschermd en zijn dochter tegenwoordig een vreemdkleurig paarse zonnebril draagt alsof haar daden het daglicht niet verdragen.

In het rapport moet duidelijk worden aangegeven welke de belangrijkste reden waren tot de vorming van de EU (veiligheid was uiteraard een drogreden) en welke de visie is van de EU naar de toekomst.
En dat met name naar de burgers in de landen. De rol die de EU voor banken en multinationals speelt is genoeglijk bekend en behoeft niet nader te worden uitgewerkt.
De rol die de CIA speelde moet nadrukkelijk worden meegenomen alsmede de redenen waarom daar nooit melding van is gemaakt.
Zaken als de regelmatig dronken Junckers die in werkelijkheid Ischias heeft mogen buiten beschouwing worden gelaten.

Om te voorkomen dat het rapport geheel of gedeeltelijk vervalst wordt zal voorafgaande aan de verspreiding het rapport worden gecheckt door een onafhankelijk onderzoekteam van 20 leden. Leden van dit team mogen geen zitting hebben in de Bilderberg groep noch lid zijn van de NL regering.
De rol van de Zionistische beweging alsmede de NATO/NAVO mogen nadrukkelijk niet worden vergeten.

De laatste strohalm voor menigeen: de Bijstandsbond

Over die spijbelende klimaatmeisjes: ze vlogen zelf de halve wereld rond met hun uitjes