in , , , , , , , , ,

Historisch hoogtepunt vandaag voor de geschiedenis boeken: ondergang van de westerse samenleving begonnen

islam deal

Vandaag wordt de VN-migratiepact ook wel de MARRAKESH-DEAL genaamd door vooral alleen door de EU / Europa getekend!

Dit betekent dat:

– Migranten geen duidelijk vluchtreden meer nodig hebben. Zeggen dat ze in een slechte situatie zitten is al genoeg!

– Illegale migratie wordt door het pact tot legale migratie gemaakt, hetgeen inhoudt, dat iedereen gewoon zelf kan beslissen waar hij of zij heen zal gaan. Dat kan er toe leiden dat in de komende jaren tussen de 100 en 300 miljoen migranten uit Afrika en het Midden Oosten naar Europa kunnen komen!

– Migranten die Europa bereiken hebben het recht op identiteitspapieren en krijgen toegang tot alle sociale stelsels. Financieel gezien zal dit een ramp worden, waarvan we nu al voorbeelden in Zweden en Denemarken kunnen zien. Verder krijgt men ook recht op huisvesting en gezondheidszorg. Dit alles zal de Europese volkeren in de armoede storten.

– Het pact geeft ook aan dat er hard opgetreden gaat worden tegen iedereen die het document en de gevolgen bekritiseert. Merkel is hier in Duitsland al mee bezig. Dit betekent, dat door het pact de vrijheid van meningsuiting zal worden ingekrompen, leidend tot maatregelen die in feite in een totalitaire staat thuis horen.

– De meeste migranten zullen moslims zijn, wat de islamisering/omvolking van Europa tot een feit zal maken.

Soros, de financier van de massa-immigratie!

Nu in andere landen het pact wat meer naar buiten komt, probeert de elite de argumenten tegen de plannen te ontkrachten. Ze blijven vooral herhalen dat het pact niet bindend is, en dus niet de soevereiniteit in gevaar brengt.

Dit is een gevaarlijk leugen, die bedoeld is om ons allemaal zand in de ogen te strooien. Als het pact niet bindend is, hoe komt het dan dat in het document meer dan 80 keer de woorden voorkomen: ‘wij verplichten ons’?

Daar komt nog bij dat een niet-bindend document eigenlijk een intentieverklaring is, en een intentieverklaring heeft geen handtekening nodig. Toch wil men dit pact door zo veel mogelijk landen laten ondertekenen, hetgeen op een contract duidt.

De landen die tekenen gaan zich dus wel degelijk aan de voorschriften in het document binden.

En dat brengt de soevereiniteit in gevaar, want de betrokken landen kunnen niet meer zelf beslissen wie wel, en wie niet toegelaten wordt. Geloof dus niet de leugens van de overheid en de gelijkgeschakelde media.

Lees verder bij de bron: eunmask

Maar hé, kop op! We gaan er met zijn allen economisch gezien op vooruit!!
Hmmm, dat was ook al leugen zoveel…

We zullen het allemaal gaan zien en meemaken in de toekomst en laten we maar het beste ervan hopen.

Dit is hoe de zeer ggz-waardige politiekmensen erover denken, zaken doen we in de snackbar..

img 9171 1

Met het migratiepact kan Nederland de komende zes jaar 2 miljoen migranten verwachten die dienen te worden opgenomen

Na Marrakech komt New York: Het VN-migratiepact van Marrakech is niet alles! In New York volgt “Global Compact for Refugees”

Spelregels aangepast?! Aanwezig zijn geldt nu als handtekening en akkoord van het VN-migratiepact te Marrakesh

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9418680924 195cd30b29 putin1

EU zinkt nog dieper: Rusland is de schuldige voor opkomst van Gele Hesjes revolutie

Proteste gegen TTIP im Internet

Voorbeeld van handelsverdragen met ISDS zoals TTIP: Nestlé betaald stadje 200 dollar voor honderden miljoenen liter water per jaar