in , , ,

EU wil hogere belastingen om BREXIT-gat te vullen

Een rapport van de Europese commissie dat gisteren vrijgegeven werd staat vol voorstellen voor nieuwe belastingen. De wil zich voorbereiden voor wanneer het VK de unie verlaat.

Als de BREXIT effectief een realiteit wordt dan betekent dat immers een gat van 8 miljard pond per jaar voor de de EU! Geld dat niet bespaard zal worden op de rijkelijke salarissen van onze vertegenwoordigers in Brussel, zoveel is zeker!

Dus moeten er nieuwe inkomsten gecreëerd worden… Die wij allemaal zullen moeten betalen!

Zo willen de eurocraten een BTW innen van 1 à 2 procent. De nationale overheden zullen en deel van de huidige BTW moeten doorstorten aan Europa. Je weet al meteen welk gevolg dat zal hebben: de BTW tarieven zullen onmiddellijk verhoogd worden.

De commissie wil ook enkele belastingen “harmoniseren”… en met harmoniseren bedoelt men natuurlijk verhogen. Want is er iemand die denkt dat men om de belastingen gelijk te trekken het laagste tarief als uitgangspunt zal nemen?!

Het gaat om de belastingen op brandstoffen en bedrijfswinsten. Die zullen in de toekomst dus in heel de gelijk moeten zijn. Handig, want dan kunnen de overheden elkaar niet makkelijk meer beconcurreren en is er geen ontsnappen meer aan de hoge belastingen!

Verder vinden we in het rapport nog suggesties voor een CO2-tax, een elektriciteitsbelasting en een bankentaks.

Gelukkig krijgen we nog een beetje respijt: de vroegst mogelijke datum dat de nieuwe belastingregels in werking kunnen treden is 2021.

De totale versplintering van de is ingezet met de BREXIT. Laten we hopen dat steeds meer lidstaten de voordelen van onafhankelijkheid inzien en het voorbeeld van het VK volgen.

Lees verder via de Bron: Beurs.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is waarom Google alles van jou schijnt te weten

Here we go: Australië schakelt over op biometrische grenscontroles, paspoortcheck komt te vervallen