in , ,

EU-zwartepietverbod: Deze Nederlandse partijen stemden in het EP tegen Zwarte Piet

Op 26 maart van dit jaar werd in het  een resolutie aangenomen die de in Europa aanwezige ‘mensen van Afrikaanse afkomst’ extra rechten wil toekennen.

In de bewuste resolutie werd impliciet verwezen naar de Nederlandse traditie van Zwarte Piet uit het Sinterklaasfeest.

De resolutie werd aangenomen met 535 stemmen voor, 80 tegen en 44 onthoudingen. Het EP veroordeelt daarmee Zwarte Piet als discriminatoir en wil dat regeringen hem afschaffen en deze boodschap is overal duidelijk aangekomen.

Maar wat was eigenlijk het stemgedrag van de Nederlandse politieke partijen?

Hoewel de stemming werd afgenomen voor de EP-verkiezing van mei 2019, geeft het toch een duidelijk beeld van hoe de Nederlandse partijen in de kwestie staan.

Enkel drie tegenstemmen, alle drie van leden van de Partij voor de Vrijheid, persoon vier van de partij was afwezig. Zes onthoudingen, van drie VVD’ers, een SGP’er en twee leden van de Socialistische Partij.

Verder stemden dus alle andere afgevaardigden vanuit Nederland, maar liefst 16 parlementariërs vóór het afschaffen van Zwarte Piet. Waaronder alle leden van het CDA en de ChristenUnie, waarvan men nog enige sympathie zou verwachten voor Nederlandse tradities, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn.

Politieke partijen als GroenLinks, en D’66 zijn enkele in naam nog Nederlands en hun stemgedrag verbaast dan ook niet.

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Het wordt tijd, dat de Haagse criminelen voor de rechter gedaagd worden voor het overhevelen van de macht van dit land aan een criminele organisatie.

Jeroen S
1 jaar geleden

Onze vertegenwoordigers dienen zich diep te schamen!

Ruud Beijer
1 jaar geleden

Waarom stemmen zoveel Nederlanders op de partijen die tegen Zwarte Piet zijn?Op de partijen die de islam omarmen?Die de 100.000 asielparasieten naar Nederland graag van een levenslange voorziet?Waarom huichelen zoveel Nederlanders mee met deze partijen?

NL=EU=NWO=Rothschild CS=ZIONIST=1984=NEVER !!!
1 jaar geleden

Je vraagt je af waarom de EU dit onderwerp op de agenda heeft staan?
Waarom zouden mensen uit Afrika in de EU extra rechten krijgen terwijl ze de rechten van de eigen burgers al niet kan garanderen? En wat zijn die extra rechten dan? Verkrachten mag? Ritueel vermoorden mag ook?
Deze EU is krankzinnig en gerichte tegen de eigen burgers !!

En waarom de EU dan niet over de giga problemen van de grote aantallen immigranten in de EU?
En wie betaalt de kosten van de opvang en de uitkeringen van al die immigranten? Zijn dat ook de banken en multinationals achter de EU of draaien de burgers daar voor op?

Sinterklaas en Zwarte Piet bestaan sinds 1300. De EU bestaat sinds 2001. Benieuwd wie er eerder weggaat.

Hans Beurskens
1 jaar geleden

Graag z.s.m. een nexit En bij twijfel direct nieuwe verkiezingen.

Diana Houtman-Steijn
1 jaar geleden

NEXIT en uit de VN of anders een grote bezem door de VN

Diana Houtman-Steijn
1 jaar geleden

Tijd voor bürgerlijke öngehoorzaamheid De EU heeft zich niet te bemoeien met Nederlandse tradities En er zal ook eens een hele grote bezem door de VN moeten gaan Dat orgaan gaat zich steeds meer als een zelfstandige wereldmacht gedragen en schiet het doel van oprichting totaal voorbij

Ruud Beijer
1 jaar geleden

Alle partijen behalve het Fvd en de PVV zijn tegen Nederland.
Ze zijn wel voor de islam en de asielparasieten.

scherpschutter1943
1 jaar geleden

De EU met haar organen zijn de vijand van de nl.burgers. Daar tegen verweren
via de stembus is een doodlopende weg geworden.

Shadow1100
1 jaar geleden

Aangeboden op Marktplaats t.e.a.b.:
Een mooi vlak land voor de helft gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, binnenkort Nederrabia geheten met de hoofdstad Islamsterdam, dan deel uitmakend van het grotere toekomstige Eurdistan!
Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren en hun cultuur hoog achtten.
Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
Werken, je gedragen en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg, gratis scholing voor u en al uw over te laten komen familieleden.
De door u alhier gepleegde sexuele-, gewelds- en vermogensdelicten gericht tegen de autochtone bevolking worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een bij u te constateren lage bloedsuikerspiegel, veroorzaakt voor, tijdens of na de ramadan. Daarnaast krijgt u allen de mogelijkheid om, op kosten van de Nederlandse belastingbetalers, 7minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u in armoede achtergelaten nooddruftige familieleden, zoals de hulpbehoevende zwakke opa’s en oma’s te bezoeken.
De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam-kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn. Mannen hebben allemaal verplichte gezichtsbeharing en van de vrouwen zijn alleen nog de ogen nog te zien.
Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft.
Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterwende genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort. Over zwarte Piet hoeft al niets meer gezegd te worden.
Het Wilhelmus wordt vervangen door het arabische lied مَــوطِــنِــي مَــوطِــنِــي .
De enige toegestane en verplichte feestdagen zijn de ramadan, het offer- en het suikerfeest. De voor u verplichte jaarlijkse pelgrimstocht naar mekka wordt door de Staat betaald. Alle Nederlandse kerken zullen worden gesloopt of worden omgebouwd en gebruikt als moskee.
Varkens worden niet meer in het land toegelaten en al de gerechten met varkensvlees worden van de menukaarten in de restaurants verwijderd. In de plaatselijke horeca zal geen alcoholhoudende drank meer te verkrijgen zijn.
De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
Het onderwijs mag nog slechts plaatsvinden op scholen met islamitische leer. De enige partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk en D66(6). De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D(ictatuur)66 al helemaal niet (meer) te vertrouwen is…….
Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn ten strengste verboden.
De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute dictatuur bestuurt door de zichzelf benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert vanuit Denhagistan via een ministerraad waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en zijn vrindjes. Het geheel onder directe supervisie en aansturing van het potentaat erdogan en turkije.
Het Binnenhof wordt gebedsruimte voor het vrijdagmiddaggebed.
Mensen die kritiek durven te uiten op de nieuwe kalief worden geëxecuteerd, gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse landen.
Kalief kuzu zegt nu al dat de autochtone bewoners van Nederland maar moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit)
De geluidsversterkendegebedsroephardetoeters op de moskee.
Wen er maar aan.” (feit)
“God-allah-machtig……. “,

Reeks terreurincidenten in Europa om controlemaatschappij versneld in te voeren

Vennootschapsbelasting in Europa: wel voor de kleintjes, niet voor de multinationals