in , , , , , , ,

Reeks terreurincidenten in Europa om controlemaatschappij versneld in te voeren

London Bridge attack 279024305 scr

In onderstaand interview bespreekt Ole Dammegard de eerder gerapporteerde plannen voor een hele reeks valse vlag aanslagen die op tal van Europese locaties eind oktober 2019 zouden plaatsvinden, maar gelukkig niet gebeurd zijn.

Ondanks dat de eerder aangekondigde grootschalige terreuraanslagen niet plaatsvonden, zien we wel een nieuwe reeks van kleinere incidenten in Europa, zoals de recente steekpartij op de London Bridge en in Den Haag.

Ook bespreekt hij een verdachte terreuroefening of -poging op een Zweedse luchthaven. De daadwerkelijke terreuraanslag op de luchthaven Stockholm Arlanda kon vermeden worden, door het tijdig lekken door dappere mensen die snel informatie uitwisselden over deze mogelijke valse vlag.

Dat er daadwerkelijk een aanslag gepland was kan men wellicht afleiden uit een nieuwe antiterreurwet die twee dagen eerder klaar lag om geïmplementeerd te worden. Zoals we ook bij andere aanslagen gezien hebben — bijvoorbeeld bij de Patriotwet na 9/11 — was de wetgeving om de vrijheid van mensen verder te beperken al voorbereid en klaar.

Ole ziet de verhoogde drang naar meer valse vlaggen in grote steden in Europa in een poging om het zogenaamde grote ontwaken te onderdrukken dat zich snel over de hele Westerse wereld verspreidt. Na dit soort aanslagen is er altijd sprake van politieke druk en wetgeving voor meer controle, meer toezicht en meer censuur.

Het is van groot belang dat we al deze aanvallen blootstellen voor wat ze zijn, zodat we een samenleving van vrijheid op basis van liefde en goede kennis aan alle mensen kunnen manifesteren.

https://www.youtube.com/watch?v=BpiEPPup4l0

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
36744738146 a7f219d1a8 Lachgas

Weer een lolletje afgeschaft: Lachgas wordt softdrug, kabinet verbiedt bezit en verkoop

5226331897 0fec7bf3a1 zwarte piet

EU-zwartepietverbod: Deze Nederlandse partijen stemden in het EP tegen Zwarte Piet