in

Eurlings blijft glashard zeggen dat vliegen over oost-Oekraïne veilig was

9633367549 6673425cd1 eurlings1

De vliegroute boven oost-Oekraïne was veilig en goedgekeurd. Dat de Europese pilotenvereniging stelt dat een aantal landen de risico's kende van een mogelijke raketaanval, is kwalijk. Dat zegt -baas Camiel Eurlings. Volgens hem vlogen niet alleen KLM en Air France tot vorige week nog over het oosten van Oekraïne.

Luchtvaartmaatschappijen uit de Verenigde Staten, , het , en zijn volgens de European Cockpit Association ‘gewaarschuwd voor het feit dat als zij in dat gebied kwamen, op welke hoogte dan ook, dat er een gevaar was dat er oorlogshandelingen tegen hun vliegtuigen gepleegd zouden worden'.

“Het ging over wat voor luchtdefensiesystemen of raketsystemen separatisten of andere militanten daar gebruikten en dat er dus een risico was dat deze raketten commerciële vluchten op grote hoogten konden bereiken”

via Eurlings blijft glashard zeggen dat vliegen over oost-Oekraïne veilig was.

Photo by Imaginary Museum Projects: News Tableaus cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5885226032 b79b76453d GGZ1

‘Verzekeraar remt ontwikkeling basis-ggz’

8521624548 fe3b21051d privacy1

Wijziging communicatiegeheim is een lekkere sigaar maar wel uit eigen doos