in

Eurlings blijft glashard zeggen dat vliegen over oost-Oekraïne veilig was

De vliegroute boven oost- was veilig en goedgekeurd. Dat de Europese pilotenvereniging stelt dat een aantal landen de risico’s kende van een mogelijke raketaanval, is kwalijk. Dat zegt KLM-baas Camiel Eurlings. Volgens hem vlogen niet alleen KLM en Air France tot vorige week nog over het oosten van Oekraïne.

Luchtvaartmaatschappijen uit de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en zijn volgens de European Cockpit Association ‘gewaarschuwd voor het feit dat als zij in dat gebied kwamen, op welke hoogte dan ook, dat er een gevaar was dat er oorlogshandelingen tegen hun vliegtuigen gepleegd zouden worden’.

“Het ging over wat voor luchtdefensiesystemen of raketsystemen separatisten of andere militanten daar gebruikten en dat er dus een risico was dat deze raketten commerciële vluchten op grote hoogten konden bereiken”

via Eurlings blijft glashard zeggen dat vliegen over oost-Oekraïne veilig was.

Photo by Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Verzekeraar remt ontwikkeling basis-ggz’

Wijziging communicatiegeheim is een lekkere sigaar maar wel uit eigen doos