in

Explosie van kanker in India, stijging van 324 procent in 1 jaar

india1

In slechts een jaar tijd is het aantal gevallen van kanker in India met maar liefst 324 procent gestegen.

Het Ministerie van Gezondheid geeft vooral de schuld aan een slecht dieet in combinatie met  alcohol en tabak.

Tussen 2017 en 2018 verdrievoudigt het aantal kankerpatiënten in India. Dit is een toename van 324 procent aan kankergevallen in een jaar tijd.

Aangezien men toch wat moet zeggen, vindt de overheid aldaar dat de stijging vooral te wijten is aan de toename van (het aantal mensen met) een ongezonde levensstijl, maar ook door betere opsporing van kanker.

Dat laatste is waar, want in hetzelfde jaar liet het dubbele aantal mensen zich testen voor kanker in één van de zogenaamde NDC overheidsklinieken die overal in India gevestigd zijn. NDC betekent niet besmettelijk ziektes (non communicable disease). Maar, dan nog is een toename van 324 kankergevallen in een jaar tijd gigantisch.

Ten opzichte van het aantal inwoners is het aantal mensen met kanker in India nog steeds lager dan in de Westerse wereld. Naarmate India meer en meer een Westerse levensstijl kopieert, stijgt ook het aantal mensen met kanker dramatisch.

Ook zij krijgen steeds meer te maken met dingen zoals bewerkt voedsel,  overal Wifi netwerken en steeds meer “behandelingen” door de medische industrie.

De moraal van het verhaal lijkt duidelijk: Hoe meer mensen op een Westerse manier gaan leven, des te groter wordt het risico op kanker. Hoe meer de medische industrie voet aan de grond krijgt in een land, des te meer chronisch zieke mensen. Hoe meer een land vaccineert, des te meer zieke mensen.

En voor wat vaccinaties betreft is India door de jaren heen al een fantastische proeftuin geweest voor de farmaceutische industrie en de vraag is dan ook hoeveel destijds gevaccineerde kinderen nu lijden aan kanker.

On a single January day in 1997, health workers vaccinated 127 million children against polio in India, a country struggling to control the disease. The following year, another 134 million would be vaccinated in a single day.

De kankerexplosie in India zal ongetwijfeld zijn veroorzaakt door een combinatie van bovengenoemde mogelijkheden, waaruit één ding duidelijk wordt……

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
via http://blog.zorgkiezer.nl/zorgverzekeringen/infographic-welke-zorgverzekeraars-horen-bij-elkaar/

Zorgpremies ook voor 2020 weer erg laat bekend: premie wordt stuk hoger

Dure medicijnen

We betalen blijkbaar dubbelop: dure medicijnen vaak ontwikkeld met belastinggeld