Facebook bleef gebruikersdata aan bedrijven verkopen ondanks ‘stop’ in 2015

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

2 reacties op “Facebook bleef gebruikersdata aan bedrijven verkopen ondanks ‘stop’ in 2015”

 1. Overheid weg kwijt ! schreef:

  Als een ding volstekt duidelijk is dan is het dat de grote bedrijven de dienst uitmaken en dat overheden daar niets aan doen. Nota bene de overheid die de belangen van de burgers moet behartigen en door wie ze ook wordt betaald. Erger nog: de overheid loopt inmiddels zo sterk aan de leidband van multinationals en banken (al dan niet omgekocht) dat zij die partijen steunen met allerlei belastingprivileges, subsidies, vergunningen, regelgeving (zodat burgers nieuwe produkten moeten kopen).
  Het waren diezelfde bedrijven en banken die een volledig niet-democratische en voor de burgers schadelijke EU hebben opgetuigd. Uiteraard wel volledig op kosten van de burgers.
  Er klopt niets van dit door en door corrupte systeem. Los van het feit dat het monetaire systeem in principe al volledig niet klopt (fractionele reserve wat betekent dat banken rente krijgen voor het printen van geld door de banken zonder engie tegenwaarde).
  Het is de hoogste tijd dat burgers inzien dat ze door hun overheden volledig verraden zijn en dat overheden inzien dat zij volkomen vergeten zijn wat hun taak is en wie hun opdrachtgever is.

 2. SS schreef:

  .
  “” Overheid -!!!!!
  .
  Flikker op met je overheid – Ratten.
  Uitmoorden dat zooitje
  ,
  Oplossing : Speciale behandeling
  .
  Een nieuw rondje Gaskamers

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: