in ,

Farage’s EU-afscheidsrede: “Historische strijd tussen globalisme en populisme”

-leider Nigel Farage hield woensdag zijn laatste toespraak in het voor het vertrek uit het . Hij beschreef onder andere als een gedeeltelijke overwinning in de grote strijd tegen het globalisme dat nu in de woedt.

Vervolgens namen de leden van de Brexit-partij afscheid van de -bureaucraten met binnengesmokkelde Britse vlaggen.

Nigel Farage werd al in 1999 lid van het Europees Parlement voor Ukip. In de loop der jaren is hij regelmatig geroemd om zijn vaak komische toespraken, waarin hij geen gebruik heeft gemaakt van persoonlijke aanvallen op verschillende EU-topmensen.

“Toen ik hier kwam, vonden jullie het allemaal vreselijk grappig. Maar sinds 2016 lacht u niet meer”, merkte Farage woensdag op in zijn laatste toespraak in het parlement voor Brexit.

Farage merkte op dat zijn opvattingen over de veranderden toen de EU het zogeheten Verdrag van Lissabon invoerde, ondanks het feit dat de volkeren van verschillende EU-landen in referenda tegen het Verdrag hadden gestemd. Toen werd hij een overtuigd tegenstander van het hele project van de Unie.

Hij legde uit dat hij hoopt dat Brexit het begin is van het einde van het EU-project.

“Het is een slecht project. Het is niet alleen ondemocratisch, maar ook antidemocratisch”.

“Het is de strijd tussen globalisme en . Je hebt zelf misschien een hekel aan , maar dan heb ik iets leuks te vertellen. begint erg populair te worden! En het heeft grote voordelen. Geen bijdragen meer, geen Europese rechtbanken meer. Geen gemeenschappelijk visserijbeleid meer, geen pesten meer, geen Guy Verhofstadt meer! Wat is er niet leuk aan?”

Zwaaide afscheid van de EU-bonzen en werd afgebroken

Lees verder bij de bron: Fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Many, many thanks Nigel Farage !!!! Duidelijker kon hij het niet zeggen: de EU is niet alleen on-demcratisch maar de EU is anti-democratisch.
    En dan de compleet idiote opmerking van de voorzitter om de microfoon af te schakelen omdat de Engelsen met hun vlag zwaaiden. Zelfs een kleuterklas is meer volwassen !!!!!!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Wij van WC-eend: Alsnog extern onderzoek naar ‘wegmoffelen’ misdaadcijfers asielzoekers

blank

Wereldwijd burgerprotest verklaard: Is de top van globalisering bereikt?