in , , ,

G20 Hamburg: Links wil dit geweld en deze anarchie over heel Europa verspreiden

Inside info van Duitse agent: Eén dode collega, andere permanent blind, veel zwaar gewonden: ‘Dit land is compleet naar de Filistijnen’ – Linkse leider in VS roept op tot ‘jihad’ tegen ‘blanke, islamofobe’ regering Trump.

Het is geen toeval dat extreemlinkse actiegroepen zoals ‘Antifa’ er als twee druppels water uitzien als jihadisten van ISIS en andere islamitische terreurgroepen zoals Hamas. Het enige wat aan de zwarte, gemaskerde outfits van deze zogenaamde ‘antifascisten’ ontbreekt zijn de Arabische ‘Allahu Akbar’ tekens. Hun doelstellingen zijn echter dezelfde: de totale vernietiging van de vrije Westerse samenleving en vrijheid en diens Joods-christelijke wortels, en het met geweld en onderdrukking wegvagen van iedereen die het waagt zich tegen hen te verzetten.

Op papier kunnen er nauwelijks grotere tegenstellingen zijn tussen ‘links/progressief’ (/links-liberaal) en ‘islam’: links beweert zich in te zetten voor de rechten van vrouwen, homo’s en andere minderheden, terwijl die door geen enkele andere ideologie zo erg worden gediscrimineerd en vervolgd dan de islam.

Waarom beide groepen toch steeds nauwer met elkaar samenwerken: hun gezamenlijke haat tegen het christendom, het Westen, Joden/Israël en conservatief / rechts is groter dan hun inherente wederzijdse afkeer. Vermoedelijk hebben zowel progressief links als islam impliciet een –weliswaar tijdelijke- wapenstilstand met elkaar gesloten, en werken ze zelfs samen om eerst hun beider vijand nummer één te vernietigen.

Linkse leider VS roept op tot ‘jihad’ tegen regering Trump

Ook in de Verenigde Staten gebeurt dat steeds openlijker. Moslima Linda Sarsour was één van de organisatoren van de Vrouwenmars in maart, en is een snel rijzende ster in het progressieve establishment. Tijdens een toespraak voor de Islamic Society of North America conventie riep ze letterlijk op tot ‘een jihad’ tegen de regering Trump, die ze voor ‘blanke supremacisten en islamofoben’ uitschold.

Bovendien benadrukte ze dat het haar enkel gaat om ‘het verdedigen van onze (moslim)gemeenschap, en niet om te assimileren om andere mensen en autoriteiten te plezieren…. Het is onze allerhoogste prioriteit om Allah, en enkel Allah, te plezieren.’

Kortom: Sarsour wil beslist geen integratie en tolerantie, maar dat weten we al jaren van een groot deel van de moslimgemeenschap in Europa en ook Nederland. Criminele, gevaarlijke no-go zones en parallelle Sharia-samenlevingen, waar de autochtone bevolking en steeds vaker zelfs de politie niets meer te zeggen heeft, groeien dankzij de massa immigratie uit Noord Afrika en het Midden Oosten als kool. (1)

Links pakt in Duitsland de wapens op

Hun linkse medestanders lijken in ieder geval in Duitsland de wapens te hebben opgepakt. Voor de tweede achtereenvolgende nacht waren er in migrantenstad Hamburg zeer zware rellen. Antifa en andere extreemlinkse, anarchistische actieterreurgroepen protesteerden tegen de G20 top die in deze stad wordt gehouden, stichtten tal van branden en richtten grote vernielingen aan.

Volgens een agent die al 20 jaar bij de politie werkt en anoniem wil blijven was het geweld nog veel erger dan door de media wordt bericht en door de politiek wordt toegegeven (dat was ongetwijfeld precies omgekeerd geweest als het rechtse demonstranten waren geweest). De relschoppers hebben volgens hem geprobeerd agenten met spiritus te besproeien en in brand te steken. ‘Ze wilden ons doden.’

‘Deze staat is compleet naar de Filistijnen’

Er zou inderdaad een agent zijn omgekomen. Een ander raakte door een explosief zijn beide ogen kwijt en is permanent blind gemaakt. Meerdere andere agenten raakten eveneens zwaargewond. De Duitse politie moest zelfs bijstand krijgen van Oostenrijkse speciale eenheden. Een kwart van alle agenten in de deelstaat Schleswig-Holstein werd in Hamburg ingezet.

Over de politieradio werd letterlijk van ‘oorlogsachtige toestanden’ gesproken. Er vielen zóveel gewonden, dat de ziekenhuizen in de stad werden bestormd. De situatie werd dermate penibel, dat de autoriteiten op het punt stonden de noodtoestand uit te roepen en de hulp van het leger in te roepen.

Een email citaat van de genoemde Duitse agent spreekt boekdelen: ‘Ik heb het geloof in ons land, de politiek en onze wetten verloren. Deze staat is compleet naar de Filistijnen.’ (2)

Links wil dit geweld over heel Europa verspreiden

Deze chaos, dit geweld, deze terreur, willen linkse en islamitische groepen over heel Europa verspreiden. Die wens is duidelijk te lezen in tal van berichten op het extreemlinkse internetplatform Indymedia, dat bizar genoeg nog steeds niet getroffen is door de almaar strenger wordende censuur in Duitsland (die dan ook enkel conservatief en rechts treft). Ook dat onderstreept dat ‘deze meute het systeem dient, anders waren ze al lang verboden’ (3).

Langzaam maar zeker lijken we op almaar grotere rellen, opstanden en uiteindelijk zelfs burgeroorlogen af te stevenen. Het gevaar komt daarbij duidelijk niet van rechts, maar juist van de alliantie tussen links en islam, dat van het grootste deel van de gevestigde politieke orde nog steeds alle ruimte krijgt.

De vraag is niet langer OF het inderdaad ooit zover komt, want de Europeanen hebben de afgelopen jaren de kans om dit lot via het stemhokje te veranderen, volledig laten liggen. We zullen daarom moeten oogsten wat we door hen hebben (laten) zaaien. Of misschien is het spreekwoord ‘die distels zaait, zal stekels maaien’ wel nog toepasselijker.

Bronnen:

(1) Zero Hedge
(2) Hartgeld
(3) Opposition 24

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

video is verwijderd

 

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
24375706932 cc256f6c58 afvalbak

Burgemeesterspost als afvalbak

4622363831 daca53904b o

Eerste Kamer stemt voor sleepnet: Grootschalig tappen wordt mogelijk