in

Global Cooling! Op het Noordelijk Halfrond ligt 300 gigaton meer sneeuw dan normaal

nasa noa de echte cijfers 505x300 1

Terwijl de mainstream media dagelijks nieuwe klimaathoax verzinsels de wereld in blijven slingeren, om ervoor te zorgen dat u zonder verzet de stapsgewijze afbraak van uw welvaart, vrijheid en energiezekerheid blijft slikken, bewijzen de harde feiten keer op keer op het tegendeel, namelijk dat het niet warmer wordt, maar kouder.

Zo ligt er op het Noordelijk Halfrond op dit moment 300 gigaton méér sneeuw dan het gemiddelde in de periode 1982-2012.

Dat we in Nederland weer een zachte winter hebben, is daarom niets anders dan puur toeval. We zijn immers niets meer dan een klein vlekje op de wereldkaart.

Klimaatpropaganda organen zoals het KNMI zullen u niet berichten over de data van het Finse Meteorologische Instituut, waaruit blijkt dat de totale sneeuwmassa op het Noordelijke Halfrond consistent boven het 30 jarige gemiddelde ligt, en zelfs sneller groeit dan normaal.

Op 2 maart lag er maar liefst zo’n 300 gigaton méér sneeuw dan het gemiddelde in de periode 1982-2012. Op Groenland, recent nog aangehaald als zogenaamd ‘bewijs’ voor het CO2/opwarmingsverzinsel, is ook de ijskap met 5 gigaton gegroeid.

In november kwam er op één dag zelfs 10 gigaton bij. (1)

Zomer in Australië en Brazilië: zeldzame sneeuw en kou

De Australische ‘Grote Zonne Minimum’ zomer gaat gepaard gaat met extreme weersschommelingen zoals aan de ene kant hitte/droogte met bosbranden en zandstormen, en aan de andere kant extreme kou.

Dit is een historisch bewezen normaal patroon zodra Global Cooling inzet als gevolg van de verminderde zonneactiviteit. Net voor het einde van de zomer op 29 februari werden delen van Tasmanië op 26 februari onder een zeldzame laag sneeuw bedekt. (2)

In Brazilië is het ook zomer, al deden record lage temperaturen van 0,9 tot 2 graden Celsius bij Sao Jaquim anders vermoeden. De heuvels waren zelfs bedekt met rijp. Het was al de tweede extreme koudegolf die Brazilië in februari trof. (3)

Ski resort klaagt over koude, witte poedermodder

Een Brits skiresort in het onder wintersporters populaire Cairngorms National Park bracht onlangs een huilverhaal naar buiten dat er door de opwarming ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding 2020 03 05 om 13.15.08

Follow the money: NOS-weerman Gerrit Hiemstra ‘koopt perceel aan het water’ ondanks overtuiging zeespiegelstijging

4465958653 e71684a025 big brother

Ooit stond de auto symbool voor vrijheid, nu rijdt ‘big brother’ met u mee