in , , , ,

Google keurt app voor moslims goed om mensen te melden die godslastering begaan door de islam te beledigen

islam 1544523967
kalhh / Pixabay

Google heeft een nieuwe Android-app met de naam “Smart Pakem” goedgekeurd, die moslims in Indonesië zou helpen verslag uit te brengen aan hun landgenoten als zij godslastering zouden durven plegen, of Mohammed of de islam zouden beledigen.

Hoewel Google bezig is het zwijgen op te leggen, christenen en conservatieven te de-platvormen en te straffen, zijn ze de sharia overal ter wereld met plezier aan het bevorderen.

Voel je je al veiliger?

Laura Loomer van Big League Politics berichtte :

De nieuwe app, ” Smart Pakem “, die vorige maand op verzoek van de Indonesische regering voor het eerst werd gelanceerd in Indonesië, zal gebruikers en overheidsfunctionarissen toelaten om de sharia te handhaven en mensen te targeten en rapporteren die “misleidde” overtuigingen hebben die in strijd zijn met de islamitische wetgeving. wet, die beledigingen van de islam verbiedt, beledigingen tegen de profeet Mohammed, of de erkenning van een andere religie dan de islam.

Indonesië is het grootste islamitische land ter wereld, met een geschatte moslimbevolking van 207 miljoen.

Het Wetboek van Strafrecht van Indonesië verbiedt godslastering, wat wordt gedefinieerd als “de handeling of belediging van het spreken van heiligschennend over God of heilige dingen.”

Smart PakemArtikel 156, lid 1, van de code is bedoeld voor diegenen die opzettelijk in het openbaar ‘gevoelens van vijandigheid, haat of minachting tegen religie uiten’. De straf voor het overtreden van artikel 156 (a) van het Wetboek van strafrecht van Indonesië is een maximum van vijf jaar gevangenisstraf.

Vergis je niet, een vergelijkbare app zal uiteindelijk de weide wereld in worden gelanceerd.

Sociale mediabedrijven verbieden mensen die kritiek durven te uiten of de islam in twijfel trekken – een Amerikaan werd al vervolgd voor anti-islam Facebook-berichten nadat moslims hadden geklaagd.

In een verschrikkelijke machtsmisbruik, vervolgde de procureur-generaal van Californië een man voor het maken van de volgende 5 Facebook-berichten in 2016 kritiek op de islam:

  • “THE TERROR HIKE … SOUNDS LIKE FUN”
  • “DE MEER MOSLIMS DIE WE IN AMERIKA TOESTAAN, ZULLEN WE MEER TERROR ZIEN.”
  • “PRAKTIJKEND ISLAM KAN HET PROCES VAN DE MENSELIJKE ONTWIKKELING VERTRAGEN OF ZELFS OMKEREN.”
  • “Islam is gevaarlijk – feit: hoe meer islam we in Amerika toestaan ​​- hoe meer terreur we zullen zien – dit is een feit dat onmiskenbaar is.”
  • “Vuile moslimshit heeft geen plaats in de westerse beschaving.”
doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
25894720230 4cb61cab18 UFO radar

RAF Typhoons kozen vandaag in “quick reaction alert” het VK luchtruim in reactie op ‘ongeïdentificeerd vliegtuig’, ze vonden niets

climate 1544525056

Dat is gek, een klimaattop die niet over het klimaat gaat