in , , , ,

Verkrachtingsbendes zijn nog steeds bezig Groot-Brittannië te verwoesten en “het is erger dan ooit”

verkracht 1545563200
geralt / Pixabay

Er is een wereld buiten je raam en het is een wereld van angst en angst. Het enige dat groeit, is de bittere verkrachting van jonge, kwetsbare Britse meisjes, terwijl je deze woorden deze feestelijke tijd leest, godzijdank dat zij die zijn, in plaats van jou.

Verkrachtingstroepen nu, terwijl je dit leest, ontsiert nog steeds en vernietigt de levens van duizenden meisjes in het VK

De liefdadigheidsfilm uit 1985 voor de hongerende mensen in Afrika, ‘Do They Know It's Christmas', riep ons op om een ​​gedachte te onthouden aan uitgehongerde Afrikanen, maar deze Kerstmis – het is tijd om onze liefdadigheid thuis te beginnen en een licht te werpen op onze eigen verschrikkingen hier in het VK, en aan de slachtoffers van de gemene verkrachtingstroepen die de jeugd van duizenden jonge meisjes stelen – en mogelijk proberen jongens, de #1400-campagne dat te doen – ondanks een ‘Media Blackout'.

Vorige week bezocht Politicalite samen met Unity News Network en Alt News Media het House of Lords om verslag uit te brengen over de lancering van de campagne #1400, opgericht door Shazia Hobbs en Rotherham Grooming Survivor Elizabeth Harper. De campagne is van plan om een ​​telefonische hulplijn te lanceren om jonge Britse meisjes te ondersteunen die gevangen zitten in deze wereld van horror.

Ondanks een paar rapporten in Britse kranten, die beweren het verhaal over Grooming Gangs te hebben ‘gebroken', negeert de pers de schandalige en te voorkomen van Groot-Brittannië nog steeds.

Verkrachtingstroepen nu, terwijl je dit leest, zijn NOG STEEDS gaande, Groot-Brittannië en het leven van duizenden meisjes in het VK vernietigen. “Pedofielen trekken zich niet terug”, zei Shazia Hobbs en zij zegt dat het “erger dan ooit tevoren” is.

We zijn een generatie kwijtgeraakt, onze jeugd is gestolen, waarom is dit gebeurd

De BBC slaagde er niet in en Channel 4 toonde geen interesse wanneer ze de Lords-gebeurtenis ontdekten – omdat activiste Shazia Hobbs (die een ex-moslim is) aanwezig zou zijn.

Hobbs vertelde het evenement – gehost door UKIP-peer, Lord Pearson dat ze “wilde zorgen dat dit land de volledige impact voelt van wat het heeft verdoezeld en wat het nog steeds bedekt.”

“Ik wil de opeenvolgende regeringen van zowel rechts als links beschamen die de geïndustrialiseerde verkrachting van onze kinderen hebben bedekt. Ik wil iedereen beschamen wiens taak het was om onze kinderen te beschermen. En wie heeft gefaald. “Voegde Shazia eraan toe.

“Waar is Esther Rantzen met haar hulplijn voor de slachtoffers van islamitische verkrachtingstroepen?” Zei Hobbs, “Waar zijn alle politici? De machthebbers die deze kinderen kunnen en zouden moeten beschermen? Waar zijn zij?”

Een dappere overlevende, Elizabeth Harper – een slachtoffer van de Rotherham Grooming gruweldaad, onthulde: “Ik was een van de #1400 kinderen.”

“We zijn een generatie kwijtgeraakt, onze jeugd is gestolen, waarom is dit gebeurd?” Vroeg Harper. Ze beweerde ook dat de regering er niets om geeft; “We hebben geen financiering van de overheid ontvangen”

Elizabeth heeft een levenslange gevangenisstraf achter de rug en counseling en therapie zouden haar kunnen helpen verlichten en haar in staat stellen om te gaan met de vele problemen die voortvloeien uit dat misbruik en het genezingsproces te starten.

Harper zei dat de campagne “niet over partijpolitiek was, maar over kindermishandeling.”, Dat klopt – maar het zal moeilijk zijn om dit onderwerp te bespreken, dankzij oud-premier Tony Blair (1997-2007) dankzij het beleid dat de heel gebouw dat de campagne lanceerde.

Jeremy Corbyn's Labour is terughoudend om het probleem te bespreken … het feest krijgt 85% van de moslimstemmen – jij doet de wiskunde.

Europarlementariër Janice Atkinson was voorzitter van het evenement en noemde Blair's PC-Mad Hate Crime Laws uit de late jaren 90 – die nu het debat over overwegend Pakistaanse moslimverkrachtingsbendes verhinderen.

“Er zijn mensen in het Parlement die proberen te voorkomen dat we hierover praten”, aldus Atkinson.

En krijg dit … Janice onthulde ook dat het EU-parlement “haar microfoon afwendt” wanneer het EP-lid probeert de kwestie van Grooming Gangs aan de orde te stellen.

Voor de Britse Leider Anne Marie Waters, die ook aanwezig was, heeft ze de MSM opgeblazen en gezegd dat ze gewoon iemand zullen bellen die ze ‘extreem rechts' noemt.

UKPP's Lord Pearson voegde toe: “Als je deze zaak aanraakt, word je onmiddellijk een islamofoob”

“Islam vormt de kern van dit probleem, en het grootste deel hiervan is een probleem binnen de islam, we moeten hierover open praten,” zei de pro-Tommy Robinson Peer.

Lord Pearson onthulde ook dat hij aan de Britse regering zou schrijven om de kwesties die bij de lancering van de campagne werden aangekaart te belichten en om vragen te stellen.

Politicalite nam contact op met de BBC voor commentaar over waarom ze de #1400 campagne-lancering niet bijwoonden – gedurende meer dan vijf dagen had de BBC geen tijd in hun ‘drukke' schema om te antwoorden.

Lees verder bij de bron: voiceofeurope.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
led 1545526670

Dit is diep maar wilde het niet voorbij laten gaan: Zullen LED lampen worden gebruikt voor mind control?

dna 1545563785

Leuk, een DNA-test onder de kerstboom. Maar ken je de impact van privacyrisico’s?