in , ,

GroenLinks, de weg met ons partij huurt ontslagen aanrander doodleuk opnieuw in

surdumihail / Pixabay

Evenals de diverse hulpclubs vanuit waar GroenLinksers uitkomen bij een baantje bij de partij, blijkt ook de politieke beweging zélf een vies kliekje te zijn dat van aanranders en seksverslaafden aan elkaar hangt. Zo mieterde de -Kamerfractie er laatst voor de vorm een aanrandende persvoorlichter uit.

Dat blijkt een toneelstukje, want – er is wieder da! – duikt nu op als persvoorlichter voor GroenLinks Den Haag.

Als je ooit de behoefte voelt om je op je werk eens lekker losbandig te gedragen en dan overal mee weg te komen: vraag een partijlidmaatschap aan van GroenLinks, lik je de binnen en het seksfeest kan beginnen. Dat is althans de wrange conclusie die je moet trekken op basis van het treurige bericht dat de Klaverpartij totaal lak heeft aan slachtoffers van .

Onlangs ontsloeg de Kamerfractie een handtastelijke persvoorlichter die het al te bont had gemaakt met een onwillige stagiaire. En wat je? Nou, die ransaap duikt gewoon weer op binnen de GroenLinks-afdeling van het partijkartel. Als persvoorlichter in Den Haag van de wethouder Liesbeth van Tongeren, welteverstaan:

“De persvoorlichter die door GroenLinks is ontslagen na een #MeToo-affaire heeft een nieuwe baan gekregen bij een wethouder van die partij. Hij is nu de persvoorlichter van voormalig Kamerlid Liesbeth van Tongeren, die tegenwoordig stadsbestuurder is in Den Haag.

De Haagse wethouder Liesbeth van Tongeren heeft zelf de keuze gemaakt voor haar nieuwe persvoorlichter, die een nieuwe kans krijgt bij GroenLinks.”

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

https://twitter.com/TruthHitsEvery1/status/1123892752624816128


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klimaatgekte bereikte Londen: Parlement kondigde “klimaat-noodtoestand” aan

Kinderopvang ingezet voor duw naar vaccinatieverplichting