in , , , , , ,

Kinderopvang ingezet voor duw naar vaccinatieverplichting

2162005037 c8147fa035 dna test

Het Noord-Hollandse bedrijf Berend Botje heeft al een knoop doorgehakt: daar worden niet-gevaccineerde kinderen geweigerd. Het bedrijf durft duidelijk de nek uit te steken, het zou namelijk kunnen dat de hier een stokje voor steekt als boze ouders de stap naar de maken. Maar het kan ook dat een rechter zegt dat het prima is wat Berend Botje doet, de wetgeving hierover is namelijk nog niet helder.” aldus de Telegraaf vandaag.

Dat is natuurlijk de gehaaide weg die we wel vaker hebben gezien. Eerst een rechter een uitspraak laten doen om vervolgens de die richting uit te kunnen forceren, doordat allerlei tv programma's als Pauw en politici en “experts” uitnodigen om de perceptie onder het volk te sturen en de zaak rijp te maken voor acceptatie van nieuwe wetgeving.

We zijn duidelijk onderweg richting wetgeving voor verplichte .

Verplichte vaccinaties zijn de natte droom. Waarom? Nou kijk dat zit zo. De CRISPR-CAS methode die inmiddels bij velen wel bekend is, is een methode voor het herschrijven van het menselijk . Je kunt hiermee letterlijk elk stukje DNA in de mens (of elke andere levensvorm) modificeren. Hierom zien we de belangrijke push richting het aanleggen van DNA-databases wereldwijd.

Waarom willen overheden het DNA van de bevolking dan zo graag hebben?

Dat zit zo: Als je beschikt over een methode om het DNA van ieder individu aan te passen (de CRISPR-CAS methode) en je hebt het exacte DNA van ieder individu in een landelijke database, dan kun je ieder individu op maat modificeren. Daarin gaan vaccinaties een hoofdrol vervullen.

Als je de voorziet van het enzym dat de CRISPR-CAS vanuit de cloud mogelijk maakt, kun je op elk gewenst moment het DNA van ieder individu aanpassen. Vandaar dat verplichte vaccinatie zo belangrijk aan het worden is. Als je straks een landelijk dekkend geïnstalleerd hebt, heb je voldoende bandbreedte tot je beschikking om het herschrijven van het menselijke genoom online te kunnen realiseren (zie hier).

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MeToo 1556879597

GroenLinks, de weg met ons partij huurt ontslagen aanrander doodleuk opnieuw in

Islam EU 1024x512

Berlijn 2018: ‘Mohammed’ populairste naam voor jongetjes