in ,

‘Helaas’, het zijn oude satelliet beelden: Russische tv zender in MH17 val gelokt?

XrpD61K1

Na de spectaculaire satellietbeelden op de Russische televisie leek het mysterie van vlucht MH17 voor eens en voor altijd opgelost.

Intussen is de verwarring compleet, woedt de informatieoorlog in alle hevigheid en lijkt niets meer zeker.

Het beeld van het (Oekraïense) gevechtsvliegtuig dat een luchtdoelraket afvuurt op vlucht MH17 is als een lopend vuurtje de wereld rondgegaan.

Zoals te verwachten werd de geloofwaardigheid van dit beeldmateriaal onmiddellijk in twijfel getrokken. Intussen is er gerede twijfel over de beelden, maar ontbreekt uitsluitsel nog steeds.

Er zijn dingen die lijken aanleiding te geven om aan te nemen dat de opname niet echt is. Ze kunnen op dit moment niet worden aangevoerd als sluitend bewijsmateriaal.

Zo lijken er op het eerste gezicht een aantal zaken niet te kloppen zoals de verhoudingen van de vliegtuigen ten opzichte van de grond, de belettering op het toestel, maar ook de wolken die te zien zijn op de satellietfoto.

Op de volgende afbeelding zie je links een opname van Google Earth uit 2012 en rechts de bekende satellietfoto. Dan zie je op beide afbeeldingen exact dezelfde wolkenformatie boven een deel van het landschap. Het stuk waar het om gaat is gemarkeerd door een rood vierkant op de satellietfoto.

De kans dat deze exacte overeenkomst in werkelijkheid zo voorkomt is zo goed als nihil. Dus óf de Google foto is achteraf aangepast aan de huidige satellietbeelden van MH17 waarbij ze linksonder een pluk wolken vergeten zijn die op de recente gelekte foto wel zichtbaar zijn, of andersom.

MH17

Lees verder via Russische tv zender in MH17 val gelokt? | Niburu.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14659889936 7fef6a203b Poroshenko1

Geweldig, de Westerse stroman president Poroshenko: Oekraïne voorbereid op „totale oorlog”

57092002 2536a0ed82 Fluoride1

De Medische Gemeenschap geeft eindelijk toe: Fluoride is een Neurotoxin