in

Grieken zijn woedend: Boze en ontevreden immigranten op het Griekse Lesbos gooien hun eten op straat

Op dit moment hebben videobeelden van het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos veel Grieken boos gemaakt. Het beeldmateriaal toont boze immigranten die hun gedoneerde voedsel op straat gooien.

Het Griekse nieuwsportaal News One rapporteert al over de incidenten. En legt uit dat de bewoners van het kamp hun ontevredenheid willen uiten over de gerechten die worden aangeboden met deze “politieke” actie.

VEEL GRIEKEN HEBBEN NIET GENOEG OM ZELF TE ETEN

Deze actie maakt met name de Grieken woedend, omdat velen zelf grote moeite hebben om aan hun dagelijkse behoeften te voldoen. Het geld dat zij tot hun beschikking hebben, is aan het eind van de maand vaak onvoldoende om op de juiste manier te eten.

Voice of Europe sprak met de burgemeester van het eiland, Spyros Galinos, die zei dat de lokale bevolking hun vertrouwen in de autoriteiten heeft verloren:

“De mensen hier op het eiland zijn dit langdradige, onopgeloste probleem beu en hebben het vertrouwen verloren in wat de centrale overheid en de Europese Unie beloofden maar niet deden.”

VROUWEN EN KINDEREN BLIJVEN THUIS

Al in mei verhief Galinos zijn stem en waarschuwde dat op het eiland “vrouwen bang zijn om hun huis uit te gaan”. Zelfs de kinderen die zorgeloos in de straten van het eiland zaten, zouden nu voor hun eigen veiligheid in de huizen worden bewaard.

De migranten hebben de situatie met vrouwen en kinderen op het eiland te gevaarlijk gemaakt.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Steun mij met een donatie, zodat ik u op de hoogte kan blijven houden!

Tikkie | Ideal | PayPal

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. Hoe meer burgers in opstand komen tegen deze krankzinnige, niet democratische en incapabele EU hoe eerder de hele EU oligarchie achter ons ligt ….

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Voorlopig geen Constitutioneel hof.. Nederland is nagenoeg het enige land in West-Europa met totaalverbod op constitutionele toetsing

Het blijft vraagtekens geven: terrorist Volkert van der Graaf heeft weer een dealtje met de staat