in , , , , ,

Het Engelse Savile Town is een voorbeeld voor de toekomst, slechts 48 van de 4.033 inwoners is nog blank

Slechts 48 van de 4.033 mensen die in Savile Town wonen, zijn blanke, inheemse Britten en er is nauwelijks enige diversiteit in de stad zoals de meeste andere inwoners of Pakistan of India.

In een artikel in stijl noemt de Daily Mail Savile Town “een van de meest raciaal homogene delen van Groot-Brittannië”, aangezien de meeste mensen dezelfde cultuur hebben en zijn.

https://twitter.com/Janice4Brexit/status/1055460089417605120

Dit is geen toeval, omdat moslims op de meeste plaatsen de voorkeur geven aan mensen met dezelfde culturele achtergrond.

Veel migranten kwamen naar Savile Town om de laagbetaalde in de wollen molens te doen. Na een tijdje openden ze hun eigen winkels voor islamitische kleding en gebedsmatten.

Al snel waren de cafés gesloten en moesten ook andere westerse winkels met boodschappen sluiten. In de tussentijd werd een moskee gebouwd voor ongeveer 4.000 gelovigen en veranderde het beeld van de straten voor altijd.

“Veel moslimvrouwen die hier wonen, spreken weinig of geen Engels … De vrouwen hebben levens beperkt: opvoeden van kinderen, koken voor gezinnen of naar vrouwen gaan – alleen evenementen in de enorme plaatselijke moskee.

https://www..com/1970432333208129/videos/1988662181385144/

Velen, ik, zijn naar het gebracht om te trouwen met de Britse mannen van Zuid-Aziatische afkomst die dit gebied tot hun thuis hebben gemaakt, schrijft The Daily Mail.

Volgens de krant draagt ​​zelfs de dame die ijsjes verkoopt in de zomer een boerka in Savile Town en jonge meisjes worden gedwongen ook islamitische kleding te dragen.

“Het is verontrustend dat elk meisje dat ik zag – zelfs die van zes en zeven die in het park spelen – was gewikkeld in een hijab en schouder aan teen-toga, opdat een mens haar vlees niet zou zien”, zegt de verslaggever van Daily Mail.

De ontwikkeling van de stad geeft een vooruitblik op de toekomst: de islam brengt geen diversiteit, het brengt een homogene , een samenleving exclusief voor moslims.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wereldwijd fenomeen nu ook in Nederland: Vogels vallen dood uit Haagse bomen

Ziekenhuizen failliet verklaard: De afbraak van ons zorgstelsel door verzekeraars en politiek