in , , ,

Het verraad van Europa, het echte complot

New world order, illuminati,, Bilderberg, allemaal voer voor complotten. Sommige zijn plausibel , anderen zo ver gezocht en onlogisch dat ze nauwelijks serieus te nemen zijn. Dat betekend echter niet dat er helemaal niets gaande is, alleen is de opzet veel eenvoudiger dan wat deze complotten je willen doen geloven.

Complotten bestaan, dat zal niemand tegenspreken daar de geschiedenis dit al meermaals heeft bewezen. En ook in Europa is een complot gaande, maar wie nu visioenen krijgt van Agenda 21, chemtrails en andere zaken, draaft een paar stappen te ver door, het gaat simpelweg om macht, en om deze macht te verkrijgen misbruikt men het oorspronkelijk als ruilmiddel bedoelde geld, door het in te zetten als machtsmiddel. En dat beste lezer, is een samenzwering tegen het volk door corporaties en multinationals, tegen de gewone burger in Europa, waar we ons beter wel druk over kunnen maken. Leest u anders even wat eerdere artikelen die ik hierover heb geschreven.

Nog steeds niet overtuigd? Laat me u dan even bij de hand nemen, en u met de neus op wat feiten drukken.

De dubieuze achtergrond van de EU

nazi-europe-300x252

Wie de de propaganda uit Brussel volgt, kent het voorgekauwde verhaaltje wel over hoe een 1 Europa al jaren zorgt voor vrede, hoe de EU ons welvaart brengt en wat de Euro allemaal wel niet voor ons heeft gedaan, maar waar de gewone man en vrouw vrijwel niets van heeft gemerkt, eerder het tegengestelde.

Waar waar ze liever over zwijgen zijn de Nazi roots van de EU. Dat alles geeft uiteraard al weinig vertrouwen, maar legt nog steeds geen basis voor een tegenwoordig complot. Nee, daarvoor moeten we om te beginnen maar eens kijken naar de situatie in Griekenland en wat voor smerig spel daar werd gespeeld en waarvan het smerige vervolg op dit moment, dat terwijl ik dit schrijf wordt uitgespeeld.

Griekenland het eerste kind van de rekening

Griekenland is voorbestemd het eerste slachtoffer te worden van de samenzwering tegen de Europese burger en dat werd reeds gepland in het jaar 2000 bij de toetreding van Griekenland tot de Europese Unie, geholpen door de “opgeleukte” cijfers uit de koker van Goldman Sachs. Iedereen die er weet van had wist dat de Grieken hierdoor boven hun stand zouden gaan lenen en dus op een gegeven moment hard zouden gaan vallen. De aanzet daarvoor kwam in 2007 toen in de VS de zogenaamde crisis begon en in 2011 was het dan zover Griekenland dreigde te bezwijken onder de schuldenlast.

De EU in haar “wijsheid” besloot Griekenland te ondersteunen, evenals andere getroffen landen zoals Ierland, Spanje en Portugal. De oplettende lezer destijds zal het toen al zijn opgevallen hoe totaal onlogisch de gedachte is om met meer schulden een schuldenprobleem op te lossen, maar dat waren ze dan ook alleen voor het oog van het volk aan het doen, er was geen enkele intentie het Griekse volk te helpen. Wat ze in werkelijkheid deden was tijd kopen  voor de Franse, Duitse en ook Nederlandse banken om zich terug te trekken uit Griekenland. Dat is te zien aan het feit dat slechts 25 procent van alle leningen daadwerkelijk in de Griekse economie werd gepompt. De rest verdween onmiddellijk in de zakken van genoemde Duitse, Franse en Nederlandse banken. Overigens waren het leningen die veel te zwaar waren aangezet, als ze echt bedoeld waren geweest om overheidsschulden te saneren. Leest u anders even hier voor een gedetailleerd plaatje hieromtrent.

Hiermee werd Griekenland niet echt geholpen, dat moest maar zo lijken, maar wat ze wel bereikten was vijf jaren van economisch verval, een werkloosheid percentage boven de 25 procent. Een vruchtbare bodem om een slavenstaat op te bouwen naar Nederlands model.

Opkomst van Syriza

5 jaren van economische malaise, het afzetten van een democratisch gekozen regering en vervangen door Goldman Sachs puppets en terechte groeiende ontevredenheid onder het Griekse volk zorgden ervoor dat Syriza, de huidige regerende partij aan de macht kwam, en daar had de EU niet mee gerekend. De regering gekozen door het volk en voor de verandering voor het volk pikte het niet en ging in tegen het beleid van de Brusselse dictators, maar nu na maanden van mislukte onderhandelingen lijkt Griekenland met de rug tegen de muur te staan. Banken gesloten omdat de ECB de geldkraan heeft dichtgedraaid, en een instortende economie vanwege de voortdurende onzekerheid. Een humanitaire ramp in uitvoering, en bewust geënsceneerd door de EU.

Vuil spel van Europa

Ook nu zien we dat er een smerig spelletje wordt gespeeld en dat we vanuit de EU uit de mond van loopjongen Jeroen “Bauwdrukje” Dijsselbloem, worden voorgelogen(weer eens). Immers staat de pers vol van de uitspraken van Dijsselbloem, maar vooral van de Duitse minister van financiën Wolfgang Schäuble, hoe de Grieken niet hervormen, en niet willen hervormen, maar waar je niets over hoort is hoe de zogeheten Trojka Griekse wetgeving die echt geld oplevert in Griekenland tegenhoudt om de rijken(lees multinationals) te beschermen zodat de armen de rekening mogen betalen(En dat gebeurd hier in Nederland gewoon ook). Voor een meer gedetailleerde uitleg hierover, raad ik u aan dit uitstekend geschreven artikel eens goed door te nemen. Begint het al te dagen hoe u door onze EU Dictators wordt voorgelogen?

Hypocriet Duitsland

Naast het vuile spel dat Europa speelt, is er natuurlijk ook het hypocriete spelletje dat Duitsland speelt door om het hardst te schreeuwen hoe er geen herstructureren(Lees vermindering) van de Griekse schulden last mag komen, terwijl de Duitsers zelf in 1953 genoten van een omvangrijke schuldkwijtschelding, bedoeld om het door oorlog verscheurde land er weer bovenop te helpen.Zonder deze mega kwijtschelding was het land nooit op het niveau gekomen waar het tegenwoordig zit. Ook zijn er destijds aan Griekenland vrijwel geen herstelbetalingen gedaan voor de schade die Nazi Duitsland daar had aangericht. Diezelfde Duitsers schreeuwen nu om het hardst dat er voor Griekenland geen schuldenverlichting mag komen! Voor een meer gedetailleerde uitleg verwijs ik u graag naar een uitstekend artikel hierover van Thomas PIketty.

Dubieuze rol van Frankrijk

Frankrijk lijkt in de onderhandelingen de verzoenende rol op zich te hebben genomen en heeft zich daardoor ontpopt als de sterkste bondgenoot van Griekenland, maar wie denkt dat ze dat doen uit de goedheid van hun hart komt bedrogen uit. De Fransen weten heel goed dat als Griekenland aan het gas gaat, zij ook op de lijst staan want na Italië is de Franse economie er het ergst aan toe in de Eurozone.

Tsipras met het hoofd op het hakblok

Zoals gezegd, staat Griekenland met de rug tegen de muur. Het hoofd van Tsipras ligt zogezegd op het hakblok en ga er maar goed vanuit dat indien de onderhandelingen goed gaan en er een nieuw steunpakket komt voor de Grieken het land 100 procent onder curatele zal staan van de EU en dat de huidige Syriza regering zal vallen. Dan is alles gereed om het land om te toveren in de eerste slavenstaat van Europa. Cyprus was de test case, Griekenland de generale repetitie. Gaat dat goed, dan volgen Spanje en Portugal, en mogelijk zelfs Frankrijk. Met de tijd komt ieder land aan de beurt tot wij het volk allemaal in dient zijn van de Brusselse elite om uitgeknepen te worden als de citroenen die we dan zijn door het bedrijfsleven.

Is alles dan verloren? Nee, nog niet want er zijn nog een aantal factoren in het spel waar de EU dictators niet op hadden gerekend. De eerste onaangename verrassing is detoezegging van steun aan de Grieken door de Russische president Vladimir Poetin die blijkbaar toch wat minder aangeslagen is door de Europese sancties tegen zijn land dan de media ons willen doen geloven, en de tweede is de stijgende interesse van China in het land. Combineer dat metde vermeende grondstoffen die nog moeten worden gewonnen in Griekenland en u zal begrijpen dat de EU van dit scenario gruwelt. Met wat ze in Oekraïne hebben geflikt in het achterhoofd is een confrontatie met Rusland niet ondenkbaar en dan wil je geen Russische legerbasis in Griekenland hebben zitten.

ISIS

Dan is er nog de dreiging van IS(IS) en u snapt waarom men ondanks het feit dat Griekenland kapot moet ze tegen een echte Grexit zijn. Naast economische politiek is geo-politiek minstens even belangrijk, zo niet belangrijker. Wanneer Griekenland daadwerkelijk uit de EU zou stappen, al dan niet gedwongen is het voor de JIhad gekken van ISIS kinderlijk eenvoudig om via Turkije, door Griekenland Europa binnen te komen, met alle ellende van dien.

De Grieken hebben reeds aangegeven dat de poorten wijd open zullen gaan voor vluchtelingen richting Europa in het geval van een Grexit. U zult begrijpen dat zoiets een nachtmerrie scenario is voor Brussel en dat al het geraas en geblaas erover slechts show is voor de bühne. Griekenland moet kapot niet weg…

Lees verder via: Het verraad van Europa, het echte complot

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3540861791 e114342a52 idiots1

Het mag nogal wat kosten: MijnOverheid, 20 Miljoen euro

6067675542 89e16504f8 politiebureau

Politie niet voor u en ook niet voor dieren: ‘Politie wurgt ontsnapte emoe’