in ,

Hoe kan het dan dat een telg van de Rothschild familie al in 2015 een patentaanvraag deed voor een covid-19 test?

red letters neon light

De naam covid-19 werd officieel pas bekend na de uitbraak van het coronavirus in China eind vorig jaar.

Hoe kan het dan dat een telg van de Rothschild familie (Richard) al in 2015 een patentaanvraag deed voor een covid-19 test?

De website (Espacenet) is ontwikkeld door de European Patent Office en is een database waar alle geregistreerde of aangevraagde patenten terug te vinden zijn. De taal van individuele landen is op de site beschikbaar en ook het Nederlands waar het woord octrooi gebruikt wordt. Dit woord wordt meestal in het Nederlands gebruikt en de term patent internationaal, maar de betekenis is gelijk; het alleenrecht op een product.

En dat laatste is iets waar de bekende Rothschild familie wel raad mee weet. Tenslotte hebben de centrale banken die behoren tot de club waar ook zij lid van zijn het alleenrecht om geld te mogen drukken.

Dus, als er dan op de website van Espace een patent te zien is waarbij de naam Rothschild opduikt, en dat in combinatie met corona, dan is dat interessant. Als er dan ook nog een datum bij staat van 2015, waarop dit patent is ingediend, dan springen uiteraard alle complotstoppen los.

Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding.

corona patent rothschild

Als je dan wat meer in detail kijkt, zie je inderdaad dat er op eerdere data ook activiteiten hebben plaatsgevonden bij deze registratie. Naast de originele datum uit 2015 zie je ook dat er dingen zijn gebeurd in 2017 en 2019 en dat in het huidige 2020 er ook een aantal dingen zijn gebeurd.

Dan is de naam uiteraard ook veelzeggend want er staat dat het gaat om een systeem voor het testen op covid-19.

Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding.

corona patent rothschild

Hiermee lijkt dan wederom het bewijs te zijn geleverd voor het feit dat covid-19 al ver van tevoren is bedacht en dit is dan ook weer in overeenstemming met hetgeen wij eerder schreven, namelijk dat er ook bij de Wereldbank al sprake was van de levering van covid-19 test kits in 2018.

Echter, misschien is er een andere verklaring voor wat er te zien is op de Espacenet website.

En dan beginnen we met de datum die er wordt vermeldt en dat is prioriteitsdatum: 13 oktober 2015.

Met prioriteitsdatum wordt bedoeld de datum waarop voor het eerst iets is ingediend voor wat ze noemen een “familie van patentaanvragen”. Als het gaat om slechts één patent dan is de prioriteitsdatum uiteraard gelijk aan de datum van indienen.

Echter, als een aanvrager meerdere gerelateerde patentaanvragen heeft ingediend, dan is de prioriteitsdatum de datum waarop de eerste versie van het patent is aangevraagd waarin melding wordt gemaakt van de betreffende uitvinding. Ze noemen dit dan de prioriteitsaanvraag van een patent, de allereerste aanvraag. Dit kan dan bijvoorbeeld een voorlopige aanvraag zijn die later wordt bijgewerkt naar een definitieve aanvraag.

Als we dan kijken naar de geschiedenis van de Rothschild aanvragen, dan zien we in 2020 een aanvraag met het Amerikaanse patentnummer US20200279585A1.

Dit patent beschrijft een manier om via biometrische gegevens mensen te testen op aanwezigheid van virale infecties zoals bijvoorbeeld covid-19.

Zo zien we ook dat er op 23 april 2020 een eerdere versie van dit patent wordt ingediend met nummer US20200126593A1.

Dit beschrijft in feite hetzelfde systeem, maar alleen komt daar het woord covid-19 niet voor. Ditzelfde systeem is zo te zien eerder ingediend in 2019 en daarvoor in 2017.

Wanneer je bij Google Patents zoekt naar de allereerste versie die in 2015 is ingediend onder nummer US201562240783P (en in tegenstelling tot alle opvolgende versies niet in te zien is!) dan verwijst deze automatisch door naar versie US20200126593A1 die voor het eerst in 2017 is ingediend en waar niet het woord covid-19 in voorkomt.

De verklaring die dan ook wordt gegeven is dat het een biometrisch systeem betreft om de aanwezigheid van virale infecties te kunnen meten en waar de eerste versie in 2015 is ingediend voor een patenttoewijzing. (Heel toevallig ook het haar dat Het Pirbright Institute, mede opgericht en gefinancierd door Bill Gates, een patent aanvraagt op een coronavirus)

Daarna zijn er nog diverse varianten ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5346829113 22015fd16d google1

Google aangeklaagd in de VS om illegaal monopolie

sljmgxyzmqm

Flesbaby’s drinken miljoenen plasticdeeltjes per dag, komt door het steriliseren