in

Hoe Merkel en Macron geheime migratiedeal voorbereiden

Opeens lijkt een deal over de duizenden migranten in nabij. In een hotelkamer in Abidjan in Ivoorkust smeedden de Franse president Emmanuel en de Duitse bondskanselier een plan.

Na het officiële gedeelte van de Afrikatop in Abidjan heeft een aantal regeringsleiders nog een bijeenkomst die niet op de agenda staat. Dat meldt de Duitse krant Die Welt. Voor het diner ontmoet Angela onder anderen Emmanuel Macron en een aantal Afrikaanse regeringsleiders in een zaaltje in het duurste hotel van Abidjan. Daar overleggen de regeringsleiders van en Duitsland een uur lang over een nieuwe migrantendeal.

Het plan moet volgens de Britse Telegraph een slordige 44 miljard euro kosten. Macron zei gisteren op een persconferentie dat de regeringsleiders van Frankrijk, Duitsland, Tsjaad en Niger waren overeengekomen dat de Libische kampen ontruimd moesten worden ‘van degenen die daar niet langer willen blijven.' De Libische regering heeft daarmee ingestemd.

Elsevier.

RP: En hier komt het meest stompzinnige, bijna lachwekkende voorstel ooit! 

“Bij het opnemen van migranten uit Afrika wordt uitgegaan van het begrip ‘circulaire mobiliteit'. Dat wil zeggen dat migranten eerst opgeleid kunnen worden in -landen, om na verloop van tijd terug te reizen naar het land van herkomst.”

Deze wereldvreemde idioten zijn schijnbaar nog nooit zelf in Afrika geweest of ze hebben nog nooit de criminaliteitscijfers van de Afrikanen gezien (hierin zijn ze namelijk WEL volop opgeleid!!) Bekijk dit maar:

De wereld heeft hier miljarden aan ontwikkelingshulp (waaronder scholen met bijbehorende leerkrachkrachten) gespendeerd. Het is en blijft  naar de zee dragen. Want wat NIEMAND durft te zeggen is dat het grootste deel van dit continent niet wil leren omdat dit betekent dat je moet werken voor je onderhoud!

En neen dit is GEEN  discriminatie maar de keiharde (aangetoonde) realiteit!

Dit betekent dat zowel Macron als Merkel van plan zijn om te vernietigen!

Lees ook eens verder bij de bron: eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Moslimbevolking in EU kan verdrievoudigen tegen 2050

Waarom je je smartphone niet kunt vertrouwen