in , ,

Iets vreemds, Sri Lanka: christenen worden stelselmatig ‘Pasen-aanbidders en toeristen’ genoemd

kaars 1556098578
Myriams-Fotos / Pixabay

Ook minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas sprak in zijn reactie op de in Sri Lanka over ‘Betenden und Reisenden' en dus niet over ‘christenen'. Daarmee is het lijstje van officiële autoriteiten die ‘christenen' structureel vervingen met ‘Easter worshippers and tourists' opvallend lang geworden.

Aanbidders en reizigers, oftewel ‘mensen die iets ritueels aan het doen zijn waar toeristen dan naar komen kijken', dat waren het niet in . Zelfs moskeeën in kregen toen tijdelijk beveiliging of gingen dicht uit voor deze “wereldwijde aanval” op één specifieke religie: islam.

Hillary sprak over de “mondiale islamitische gemeenschap” als het slachtoffer van “islamofobie” en “racisme” na Christchurch. Maar dit keer is “het geweld” en “de haat” geanonimiseerd.

Teruggebracht tot een “verschrikkelijke” gebeurtenis die een toevallige samenkomst van paashaas-aanbidders in Sri Lanka trof. Een beetje zoals een Tsunami eilandbewoners nou eenmaal harder raakt.

https://twitter.com/MaajidNawaz/status/1120263084025745409

Spraakgebruik is geen toeval. Zeker in hogere kringen wordt spraak doelmatig ingezet. Zo gold de aanslag in Nieuw-Zeeland als een racistische aanval op de hele islamitische wereld, maar hebben in Sri Lanka ‘sommige mensen iets gedaan' met ‘biddende vakantiegangers'.

Lees verder bij de bron: The Fire

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
deurbel 1556041852

Illegale migranten komen nu ook al Frontex-grensbewakers thuis opzoeken

islam bidden 1545393868

Raad van State eist dat belastingbetalers de oprichting van islamitische school betaalt