in

ISIS lanceert succesvol tegenoffensief in Syrië en Europa

2017 08 26 13 44 25.debka20 20isis20tanks2001a

In tegenstelling tot wat ‘onze' politici en media beweren, blijkt ISIS bepaald niet op de terugtocht of ‘bijna verslagen'. In opende de terroristen op twee fronten een tot nu toe succesvol verlopend tegenoffensief, zozeer dat voor het eerst Iraakse troepen de grens overstaken om de Syriërs te hulp te schieten. Omdat zowel Rusland als de hun troepen en luchtaanvallen fors hebben teruggeschroefd, heeft ISIS van hen weinig meer te vrezen. Tegelijkertijd bereidt ISIS -ook volgens Israëlische defensiespecialisten-  door middel van duizenden als vluchtelingen vermomde jihadisten een grote terreuroorlog tegen de Europese bevolking voor. De aanslagen in en bij Barcelona waren daar slechts een voorproefje van.

De media berichtten uitgebreid over de herovering van Mosul en Raqqa, maar ISIS blijkt zich daar enkel op geordende, militaire wijze te hebben teruggetrokken, om elders bij volslagen verrassing een nieuwe offensief te openen. Afgelopen donderdag werden in de woestijn bij Raqqa eenheden van de Syrische ‘Tijger' elitetroepen en pro-Iraanse Shi'itische milities overrompeld. ISIS veroverde enkele dorpen en doodde zo'n 100 Syrische soldaten. De rest sloeg op de vlucht.

Omdat de met buitgemaakte tanks strijdende moslimterroristen enkele belangrijke verbindingswegen naar de ISIS bastions aan de grens met Irak in bezit kregen, en vanuit daar ook een bedreiging vormen voor het noorden van Irak –waar een Iraakse Shi'itische legereenheid onder Iraans commando probeert de stad Tal Afar te bevrijden-, trok voor de eerste keer een Iraakse eenheid de grens over om het Syrische leger te hulp te schieten – tot nu toe vergeefs.

Rusland en VS doen veel minder, Iran ziet kans schoon, Israël waarschuwt Putin

Groot probleem is dat zowel Rusland als de Verenigde Staten hun deelname aan de oorlog tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen flink hebben beperkt. Zo vinden er veel minder luchtaanvallen plaats. De enige plek waar Amerikaanse officieren nog actief zijn is aan het front bij Raqqa, waar ze de Syrische SDF en de Koerdische YPG aanvoeren. ISIS is echter vrijwel verlost van grootschalige Amerikaanse en Russische bombardementen.

Een ander gevolg is dat Iran zijn kans schoon ziet om steeds meer troepen richting de grens met Israël te sturen. De Israëlische premier Netanyahu waarschuwde de Russische president Putin afgelopen week andermaal dat Israël dat niet lang zal blijven accepteren, en vroeg Putin daarom om Iran te stoppen. Of dat daadwerkelijk zal gebeuren is echter zeer de vraag.

Islamitische terreuroorlog tegen Europeanen komt eraan

Ook op een ander front is ISIS opnieuw succesvol, namelijk in Europa. Eerst lukte het om met behulp van de onbenullige of juist verraderlijke Europese en tal van hulpmensensmokkelorganisaties grote aantallen als vluchtelingen vermomde jihadisten naar onze landen te sluizen. Tevens doen de Europese autoriteiten vrijwel niets om de voortdurende jihad/haatpropaganda op het internet en in moskeeën te stoppen, waardoor duizenden moslims, vooral jongeren, in snel tempo worden geradicaliseerd.

‘Na Barcelona kan er meer islamistisch geweld in de steden van Europa worden verwacht,' waarschuwen de inlichtingenexperts van DEBKAfile. ‘Contra- kan daar wat van voorkomen, maar zeker niet alles. Christoph Graf, commandant van de Zwitserse Garde van het Vaticaan, waarschuwde vrijdag dat het slechts een kwestie van tijd kan zijn voordat er een aanslag in Rome plaatsvindt: ‘Maar we zijn voorbereid'.'

Ons slotcommentaar: Voorbereid? Waarop? Het enige wat er tot nu toe wordt gedaan is geschokt reageren en zogenaamd ‘treuren' als er weer eens een moslimaanslag is gepleegd. Verder gebeurt er helemaal niets – de grenzen gaan niet dicht, de massa wordt niet gestopt, de grootschalige mensensmokkel van ‘hulp'organisaties / NGO's wordt geen strobreed in de weg gelegd, en de verspreiding van de islam en islamisering van onze samenleving wordt al helemáál niet beperkt, eerder gepromoot en ondersteund.

‘Voorbereid' geldt tot op heden daarom enkel het bereid zijn te accepteren dat nog vele honderden, maar zoals alle tekenen uitwijzen straks vele duizenden en mogelijk tien- of honderdduizenden Europese burgers het slachtoffer zullen worden van nieuwe aanslagen, en straks een complete islamitische terreuroorlog, die op zeker moment in de toekomst –volgende week?, volgend jaar?, we weten het niet- zal losbarsten.

 

(1) (+afbeelding) DEBKAfile

Lees verder bij de Bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gardasil needle

Vaccinmakers betrapt op verhullen risico’s HPV-vaccins. Deze nieuwe studie laat zien hoe ver ze gaan

demmink

Bewijs dat OM liegt in afgeblazen zaak tegen Joris Demmink