in

Islamterreur – we bevinden ons in oorlog

screenshot 105

De “Islamitische Staat” heeft de oorlog verklaard aan de westerse beschaving. Meermaals, indringend en op niet mis te verstane wijze. De soldaten in naam van Allah laten hun woorden ook volgen door daden en trekken een spoor van bloed door heel Europa. De “Wir schaffen das”-elites sluiten zich ondertussen op achter kogelwerend glas en antiterreur blokkades voor vrachtwagens, maar de eigen bevolking en zelfs de eigen landsgrenzen laten ze zonder bescherming achter.

Westerse regeringen bombarderen als jarenlang de “Islamitische Staat”, ze voeren daar oorlog. Zelfs de morele grootheidswaanzinnige Merkel neemt deel aan deze oorlog, uiteraard alleen maar op de haar kenmerkende huichelachtige wijze. De Duitse belastingbetaler mag weliswaar miljarden betalen voor het aanschaffen van tanks en gevechtsvliegtuigen, alleen schieten of bombarderen mogen Duitse soldaten natuurlijk niet. De luchtmacht mag alleen foto´s maken, doelwitten uitzoeken, opdat de heerschappij van de kanselier geen krassen krijgt door eventuele onfraaie beelden.

Duitsland bevindt zich in oorlog

Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Denemarken, Australië, Canada, Groot-Brittannië, Amerika en nog andere landen nemen officieel deel aan deze oorlog. Eerst werden onder het dak van de NAVO op 5 september 2014 in Newport in Wales een internationaal militair bondgenootschap in het leven geroepen. En na de gecoördineerde terreuraanvallen van de “Islamitische Staat” op 13 november 2015 in Parijs, met 130 doden en 352 gewonden, vroeg Frankrijk op 17 november de bijstand van de andere EU-landen in het kader van de regelingen van de gemeenschappelijke veiligheids- en defensiepolitiek volgens Art. 42 alinea 7 van het EU-verdrag aan.

Duitsland bevindt zich dus officieel in oorlog met de “Islamitische Staat”, om het even hoe de woordacrobaten uit Berlijn deze toestand proberen te bagatelliseren.

Als men zich van deze achtergronden bewust is, dan is de actuele berichtgeving van de mainstream media nauwelijks meer te verdragen. Zelfs in het aangezicht van de plassen bloed op de winkel-boulevard van Barcelona, van kapot gereden kinderen en vrouwen, van 100 gewonden en mensen, die nog steeds in de ziekenhuizen voor hun leven vechten, wijken de staatsjournalisten van de ARD en het ZDF niet af van hun dagelijkse hetze tegen Trump, de AfD of het Duitse leger.

De islam is het gouden kalf van de politiek correcten

Ik walg alleen nog maar van deze ideologische journalistiek, net zoals van de in beeld komende teksten van Merkel en consorten, die weigeren om islamitisch terrorisme ook duidelijk als zodanig te benoemen. Wat hebben de massamedia de afgelopen dagen een druk op Trump uitgeoefend dat hij de daders van Charlottesville en hun motieven onbetwistbaar bij de naam noemt en deze ideologie duidelijk veroordeelt.

En nu, na Nice, na Parijs, na Londen, na Berlijn, na Ansbach, na Würzburg en nu na Barcelona – niets. Helemaal niets.

De islam is al lang het gouden kalf van de politiek correcten geworden.

Ook de gepubliceerde differentiatiewaan van de media dient alleen nog maar als middel tot doodslag om iedere discussie over de islam te wurgen.

Islam, islamisme, radicale of politieke islam, het interesseert me niet meer. De terroristen doden in naam van de islam en deze barbarij wordt duidelijk door de koran gelegitimeerd. Punt. Niemand betwist dit serieus.

De aantallen islamitische “bedreigers”, dus vijandige soldaten die ongehinderd West-Europa en Duitsland binnengekomen zijn, worden door de veiligheidsautoriteiten al lang geschat op tienduizenden. Nu, op het moment dat de “Islamitische Staat” de ene na de andere nederlaag wordt toegediend, verwachten mensen van de geheime dienst een ware vloed van ISIS-strijders op het Europese continent.

De regering-Merkel houdt desondanks vast aan open grenzen en een ongecontroleerde immigratie uit islamitische oorlogsgebieden. In plaats van vijandige soldaten, spreek bij de autoriteiten bekende islamitische “bedreigers” op te pakken, ze in de gevangenis te gooien of uit te zetten, laat de Duitse regering ze vrij door Duitsland´s straten wandelen en verzorgt ze bovendien nog met woonruimte en financiële middelen. Wat een waanzin.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Stefan Schubert

Lees verder bij de Bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
oogst

GMO gewassen leveren geen grotere oogsten op, toont onderzoek

Duitse Politieagent: Wij hebben streng bevel criminaliteit migranten te negeren