in , , ,

It’s Time: “Democratie-waakhond” GeenStijl gaat weer Stemmentellen, doe mee!

EU Dictatorship

Het mag weer niet van de . Dus gaan we het weer wel doen.

Van de quasidictators in Brussel mogen we op donderdag 23 mei wéér niet weten wat er gestemd is, op de dag dat er gestemd wordt in Dit Land. We moeten wachten tot de laatste EU-landen hun stembussen sluiten, op zondag 26 mei om 23:00 uur. Doen we niet.

In  bewaren we democratische stemformulieren geen vier dagen in een naar schimmel en houtrot riekende kelders van oude kartel-bolwerken, in Ons Land horen we op de avond van de verkiezingen wat de uitslag is. Zodat er niet gesjoemeld kan worden.

Zodat er niet gerommeld kan worden. Zodat ook nooit de schijn van rommelen en sjoemelen kan ontstaan.

We kennen helaas de media in dit land niet als bijzonder scherpe controleurs van de macht. Of als hoeders der . Een burgerreferendum werd full forcetegengewerkt vanuit de mainstream media. De afschaffing van het democratische middel toegejuicht. Want Brussel mag het bepalen.

We leven in een tijd waarin warse weblogs met een handjevol werknemers het Dan Maar Weer Zelf Moeten Doen. Vanaf de zolderkamer, kijken hoe ver we komen. Zeker nu, want in 1 ding heeft die bolle Timmerfrans wel gelijk: It's Time.

Meld je aan als Stijlloze Stemmenteller voor #EU2019.

Er staat deze verkiezingen meer op het spel voor de gevestigde Europese orde dan ooit. Kijk naar de (opinie-) peilingen. Proef de sfeer online. Voel de trekkende onderstroom. De EU heeft eindelijk te maken met serieus tegengeluid tegen de ever closer union, en zit te bibberen op de Brusselse troon.

Hoeveel wint Forum, wat wordt het verlies voor D'66 en hoe ver kantelt de balans tussen EU juichaapjes en eurosceptische remtrappers?

Dat willen we gewoon weten op de avond van de verkiezingen en niet pas een halve week later. De soevereiniteit zijn we al bijna kwijt. Laten we op z'n minst onze eigen stem bewaken.

Gelukkig zijn er internetachtige constructies en een geitenpaadje in de Kieswet. GeenStijl gaat weer Stijlloos Stemmentellen.

Lees verder bij de bron: GeenStijl

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte1

Lekker gewerkt Mark? Inspectie waarschuwt: te weinig mensen bij brandweer en politie

5g waterdamp regen weer voorspelling

Meteorologen en NASA waarschuwen dat 5G-frequenties interfereren met waterdamp, minder nauwkeurige weersvoorspellingen