in , ,

Je verwacht het niet: Van 2,3 miljoen migranten met bsn weet Nederland niet waar ze zijn

Van 2,3 miljoen die een burgerservicenummer (bsn) hebben, heeft geen idee waar ze zijn.

Het gaat om niet-Nederlanders die hebben aangegeven dat ze korter dan vier maanden in Nederland zijn.

Of ze het land daadwerkelijk verlaten hebben, valt niet te zeggen, evenmin is bekend waar zij woonden toen ze nog in Nederland verbleven. Daardoor is het moeilijk te controleren of migranten uitgebuit worden, in de belanden of fatsoenlijk gehuisvest worden.

Een blinde vlek, noemt Conny Rijken van Tilburg University de groep migranten die niet bij een gemeente staat ingeschreven, maar wel een bsn heeft.

Rijken is hoogleraar mensenhandel en globalisering en doet onder meer onderzoek naar arbeidsuitbuiting, een vorm van mensenhandel.

“We hebben een onzichtbare groep gecreëerd. Aangezien we weten dat arbeidsmigranten en ongedocumenteerden kwetsbaar zijn voor verschillende vormen van en uitbuiting, zou dat ons op zijn minst tot voorzichtigheid moeten manen.”

De 2,3 miljoen ‘onzichtbare’ ­migranten staan sinds 2014 in de zogeheten Registratie niet-ingezetenen (RNI). Die is met name handig voor arbeidsmigranten:

Lees verder bij de bron: Trouw


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wanneer wordt EU wakker?
1 jaar geleden

Een overheid die wel overal flitskasten heeft staan en overtredingen met 5 km/hr hard bestraft met extreme boetes. En overheid die bellen in de auto bestraft met een boete van 140 euro, maar die niet bijhoudt waar 2.3 miljoen migranten rondspoken kun je toch moeilijk capabel noemen?
Je kunt dat ook niet een fout noemen ….. en dat is het ook niet. Het kan niet anders dan dat de Nederlandse regering is geïnfiltreerd, gechanteerd en omgekocht van binnen uit. Een situatie vergelijkbaar met die in de VS waar Trump hard bezig is het moeras te dempen.

Welnu: in de EU is de situatie net zo erg en mogelijk nog erger. De EU is niet anders dan een zeer zorgvuldig opgezette samenzwering tegen de burgers. De EU wil de soevereiniteit van landen opheffen. De EU is geen democratisch orgaan en wil geen verkiezingen. De EU haalt beetje bij beetje steeds meer bevoegdheden naar zich toe, De EU doet voor bezorgd te zijn over het milieu maar met als enig doel om zoveel mogelijk geld uit te geven aan projecten die volledig krankzinnig zijn (windmolens en zonneenergie zijn duur en leveren heel weinig energie) zodat de EU uiteindelijk bezwijkt onder de totale schuldenlast.
De EU laat onbeperkt ongeschoolde immigranten die nooit zullen integreren en die de westerse cultuur haten met als doel om de EU naar de ondergang te brengen.
Een ECB (lees Rothschild banken) brengen vele miljarden in omloop (op basis van fractionele reserve, dus het geld is gratis geprint) maar met zorgvuldig georkestreerde inflatie en onderbetaalde burgers kunnen landen de rentelasten niet meer betalen ….
Ziet U nog steeds niet wat er aan de hand is ?

En die uitbraak met dat Corona virus zou per ongeluk zijn ?? Natuurlijk niet: want ook China moet onderuit.
USA failliet, EU failliet, China failliet … Dit is niets minder dan een samenzwering op wereldschaal met de naam Nieuwe Wereld Orde.
Trump met steun van het leger is hard bezig de Deep State (=cabal=NWO=Rothschilds) aan te pakken en te ontmantelen. Maar dit blijkt een zeer zware klus te zijn.

De grote vraag is wanneer de EU wakker wordt.

Wilma
1 jaar geleden

BSN nummer innemen en geen uitkeringen meer. Moet je eens zien hoe snel ze boven water komen en trouwens, waarom moeten die een BSN nummer hebben. Ze voeren geen donder uit en houden LLEEN HET HANDJE OP.

Lady
1 jaar geleden

Ik sluit mij aan bij vooraanstaand verhaal ????
Jaren geleden heb ik al geroepen (en geschreven aan de Raad van Wijze Mannen!) maak een systeem aan van vingerafdrukken!
Helaas zitten er in de Regering niet zoveel wijze mannen en vrouwen. Zij bedenken of wijzigen wetten, zonder na te denken over de gevolgen op de lange termijn en de uitvoerbaarheid hiervan.
Resultaat: een grote onoverzichtelijke puinhoop (waar onder andere slimme immigranten gretig gebruik van maken en de lachende 3e zijn…)

Mike Brandemburg
1 jaar geleden

Dan maak.je.een overheidspublicatie die je twee weken herhaalt, en waarin je aangeeft dat wil zich niet meld binnen zes maanden uitgeschreven zal worden en hun BSN zullen verliezen. Moet je opletten hoe snel ze boven komen drijven.

Stichting Stop5GNL heeft de Nederlandse Staat gedagvaard

Trolollolol: Justitie wil dat vluchteling meebetaalt aan opvang azc