in ,

Kankerpatiënten en mensen met een blinde darmontsteking worden onterecht als Covid-patiënt geregistreerd

53e8d7454957b10ff3d8992cc52036761d39c3e45551754970287ed19e 640 stupide

Voormalig VVD-Tweede Kamerlid en tegenwoordig FVD-prominent Wybren van Haga heeft gisteren wéér bewezen dé politieke revelatie van het jaar te zijn. In de Tweede Kamer ging hij namelijk helemaal los op het wanbeleid van het kabinet én de totaal onbetrouwbare PCR-testen. 

“De PCR-test geeft bij een lage prevalentie ontzettend veel fout-positieven,” aldus Van Haga terecht over de PCR-test die bijzonder onbetrouwbaar is, maar wél gebruikt wordt om vast te stellen dat mensen al dan niet besmet zijn met het nieuwe Chinese coronavirus. “Bovendien is de PCR-test óók positief als je een half jaar geleden corona hebt gehad. En sinds kort is de PCR-test nóg minder betrouwbaar, omdat het aantal cycli is verhoogd.”

Dit klopt volledig. En ja, het is een schande. “Kankerpatiënten en mensen met een blinde darmontsteking worden hierdoor onterecht als Covid-patiënt geregistreerd, en werknemers zitten hierdoor 10 dagen voor niets thuis in quarantaine,” ging Van Haga terecht verder.

Daarom vroeg hij zich af: “Waarom doen we bij een positieve PCR-test eigenlijk geen aanvullend klinisch onderzoek?” En: “Waarom doen we überhaupt geen onafhankelijk onderzoek naar de betrouwbaarheid van de PCR-test?”

Op basis van deze test “lopen de ziekenhuizen vol met Covid-patiënten” — of in ieder geval met patiënten waarvan gezegd wordt dat ze Covid hebben. En zelfs dat is niet helemaal waar. Zoals Van Haga het terecht verwoordt lopen de ziekenhuizen namelijk niet zo zeer vol als dat we “tegen de capaciteit van onze ziekenhuizen en onze IC-bedden” aanlopen.

Maar hoe kan dat? Nou, best simpel. Dat hebben we allemaal te danken aan …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Islam EU 1024x512

Frankrijk wordt wakker en ontsteekt in woede: ‘De islamisten haten alles van ons’

4373460239 c775d5279f stemvee e1426756214919

Nederland gaat in maart niet één dag, maar drie dagen naar de stembus