in , , ,

KlimaatHoaxGreta wil naar de VS: heeft probleem, weet niet hoe ze de Oceaan over moet en iedereen moet staken!

Gellinger / Pixabay

De “klimaatdeskundige” Greta Thunberg heeft aangekondigd dat ze naar de zal gaan om daar ook het te redden. Omdat ze weigert te vliegen, zal de de reis naar verwachting echter zo lang duren dat ze een volledig sabbatical-jaar van school moeten vrij nemen.

De 16-jarige Greta Thunberg is uitgenodigd voor de speciale klimaatbijeenkomst van de in New York in september, en ze heeft ja gezegd.

Ze is ook uitgenodigd voor de COP25 Klimaattop in de Chileense hoofdstad Santiago in december.

Het probleem is alleen dat Greta weigert te vliegen en eigenlijk naar school moet gaan.

Volgens het Zweedse dagblad Dagens Nyheter betekent het alternatieve transportmiddel over de zo'n lange reistijd dat de 16-jarige een heel “sabbatical-jaar” van school moet vrij nemen. Ze weet nog steeds niet hoe ze de Atlantische Oceaan moet oversteken.

– Ik heb het nog niet echt opgelost, maar op de een of andere manier kom ik er wel. Ik zal het tenminste op alle mogelijke manieren proberen.

Ze ziet geen probleem met het feit dat ze een jaar lang niet naar school gaat. Ze kan dat later doen, zegt ze, en verzekert dat ze naar de middelbare school zal gaan. Maar het redden van de is nu belangrijker. Ze vindt ook dat degenen die werk hebben, moeten staken van het werk en demonstreren tegen de zogenaamde klimaatverandering voordat het te laat is.

Lees verder bij de bron: fenixx

Klimaathoaxmeisje Greta kan CO2 met het blote oog waarnemen!

Klimaatmeisje Greta en haar machtige steunpilaren, of hoe de waanzin een hoogtepunt bereikt

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Minimaal zestig Nederlandse gemeenten volgen u via wifi tracking

Apple schrapt eindelijk het iconische maar o zo vervloekte iTunes