in ,

Krankjorum: Nederlandse overheid komt met extra hulp tegen ‘brexitmoeheid’

Voor een brexit die nooit gaat komen…

Rt Hon Boris Johnson / Pixabay

De Nederlandse overheid komt met nieuwe hulpmiddelen waarmee ondernemers en zorginstellingen zich op de brexit kunnen voorbereiden.

Doel is om ondernemers te wijzen op mogelijke blinde vlekken in hun voorbereiding of om nog eens kritisch te laten kijken of ze wel ‘brexitproof’ zijn.

Volgens de overheid blijkt uit onderzoek dat 80 tot 85 procent van de ondernemers aan de slag is gegaan met voorbereiden, maar ruim de helft daarvan zou nog belangrijke zaken over het hoofd zien en is dus nog niet helemaal klaar voor de brexit.

“Het is begrijpelijk dat nog niet iedereen is voorbereid op brexit want het is nog steeds niet helemaal duidelijk wanneer de brexit precies plaatsvindt”, zegt minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken.

“Een no-dealbrexit op 31 oktober is echter nog steeds een reële mogelijkheid. We adviseren dan ook om brexitmoeheid tegen te gaan en bijvoorbeeld met behulp van de nieuwe tools op het brexitloket.nl in actie te komen en de juiste voorbereidingen te treffen.”

Lees verder bij de bron: Europa Nu

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vliegen 1569564948

Vliegschaamte is voor de burger: EU-leiders verhogen eigen vliegreisbudget met 50%

854303046 0849de70ee jihad

Nederland is jihadismemoe, maar de dreiging is helemaal niet afgenomen