in , , ,

Kritiek op migratie? Vanaf 10 december 2018 een strafbaar feit!

Zoals onlangs besproken, is Rutte zeer hard van plan op 10 december zijn handtekening onder het Marrakesh Immigratiepact te zetten zoals opgesteld door de globalistische organisatie de Verenigde Naties. Dat maakt vanaf dan migratie een mensenrecht voor ieder die daar interesse in heeft. Jij krijgt na 10 december geen inspraak meer over migratie naar Nederland, elke migratie is dan welkom.

Iedereen die wil heeft dan een mensenrecht zich Nederlander te noemen, in Nederland een onderkomen (gratis woning, op jouw kosten) en uitkering (gratis geld, op jouw kosten) te eisen inclusief alle zorgstaat voorrechten die autochtone Nederlanders met moeite hebben opgebouwd en gespaard.

Het onderscheid tussen oorlogsvluchtelingen en economische gelukszoekers verdwijnt vanaf 10 december. Kritiek hierop, kritiek op migratie of kritiek op , wordt vanaf 10 december een strafbaar feit. De Nederlandse overheid verplicht zichzelf tot het uitdelen van boetes bij kritiek op migratie. Kritiek op dit gestoorde beleid wordt een strafbaar feit.

Het VN Migratiepact is werkelijk gestoord

Nederland kan na 10 december dus geen enkele migrant meer weigeren, en kritiek op migratie kan dan beboet gaan worden – of beter: het migratiepact verplicht opleggen van boetes bij kritiek op migratie en migranten. Kritiek op migratie wordt letterlijk een strafbaar feit. Dit geldt ook voor nieuwsmedia, die mogen geen kritiek op migranten of migratie meer afdrukken. En ook economische migranten krijgen dan als mensenrecht toegang tot de Nederlandse zorgstaat. Nederland kan en gaat daarna dus geen enkele migrant meer weigeren.

Elke buitenlander met een Nederlandse wens krijgt per direct dezelfde rechten als Nederlanders die in Nederland geboren zijn. En aanvullend, migranten krijgen aanvullende toezeggingen, uitkeringen, rechten, subsidies, bescherming, etc, die niet gelden voor Nederlanders.

En de Nederlandse overheid (VVD, , D66, CU) geeft ook het recht op inspraak op migratie weg. Na 10 december bepaalt de Verenigde Naties voortaan voor Nederland over migratie en toegang tot Nederland. Nederland geeft zijn grens weg. En Nederland zonder zeggenschap over haar grens is uiteraard geen Nederland meer. Soevereiniteit staat of valt bij het handhaven van grenzen. Er wordt dus weer meer soevereiniteit overgedragen, aan ongekozen VN politici, en ons resteerde uiteraard al niet veel meer om weg te geven. Nu dus ons laatste restje inspraak over onze eigen grens.

Dit pact werkt als een uitnodiging

Nu houdt de overheid uiteraard vol met ‘maar niet bindend'. 1: Als het niet bindend is, hoef je het dus ook niet te tekenen. Klaar. Maar 2: Asieladvocaten, rechters en vooral het gerechtshof gaan een heel andere uitleg hanteren van “niet juridisch bindend”. Luister naar het betoog van Syp Wynia en Thierry Baudet over zogenaamde ‘soft law'. Op basis van de intentieverklaring die Nederland geeft gaan rechters dit gebruiken bij het interpreteren van (EU-)wetgeving. In de vele komende rechtszaken van migranten (gefinancierd en opgetuigd als die zijn door 's als die van Soros) worden de plannen in het Marrakech Pact via die route alsnog wet in Nederland. Zo werkt deze dynamiek al vele decennia. En dit geldt uiteraard niet voor de migranten sturende landen in . Het pact snijdt dus eenzijdig, en wel aan onze kant.

Het spreekt voor zich dat de Nederlandse overheidsinstellingen niet alle Afrikanen een gratis uitkering, gratis scholing, gratis boodschappen, gratis en een gratis woning kan geven. Zoveel kunnen we immers niet opeisen bij werkende Nederlanders. Dit betekent vrij eenvoudig het einde van onze Nederlandse staat. En precies dat is uiteraard de bedoeling. Vol op weg naar globalisatie onder de ongekozen politici van EU en de VN die nergens verantwoording afleggen, zonder enige mogelijke inspraak.

Grootschalig gecoördineerde sloop van Nederland. Zonder enige discussie geïntroduceerd door VVD, CDA, D66 en ChristenUnie.

Lees verder bij de bron: Lang Leve Europa!

https://youtu.be/QAl2onqFLMs


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Spelregels aangepast?! Aanwezig zijn geldt nu als handtekening en akkoord van het VN-migratiepact te Marrakesh

Huh, is er een terugkerend ritueel? Nu weer tijdens de G20 top: George Bush senior overleden