in , , , ,

Met het migratiepact kan Nederland de komende zes jaar 2 miljoen migranten verwachten die dienen te worden opgenomen

future
geralt / Pixabay

De Britse parlementariër Janice Atkinson waarschuwt dat het VN Migratiepact van de komende 6 jaar zal zorgen voor een vloedgolf van 59 miljoen migranten naar Europa, dus bijna 10 miljoen per jaar. Puur afgezet tegen het inwonertal betekent dit dat Nederland tot en met 2024 minimaal 2 miljoen migranten zal moeten opnemen.

De bouwbedrijven wrijven zich al in hun handen, want er is ruimte zat in ons land, toch? Ook de meest pro- zijnde partijen en D66 staan te juichen, want het betekent een enorme hoeveelheid nieuwe kiezers erbij.

‘Dus u denkt dat we controle houden over onze grenzen (zoals het kabinet Rutte valselijk beweert)? Nee dus. Dit verdrag ondersteunt het doel van de EU en de VN om onze landen tot 2025 te overspoelen met 59 miljoen migranten, in dus slechts 6 jaar tijd,' waarschuwt Atkinson.

Wij moeten worden ‘vervangen'

De politicus wijst op de ook op deze site vaker aangehaalde VN verklaring uit 2000 waarin letterlijk staat dat de Europese bevolking aan het verouderen is ‘en daarom vervangen moet worden', en dat massa immigratie daarom ‘onvermijdelijk, wenselijk en noodzakelijk is'.

En dat ondanks de hoge jeugdwerkloosheid in de Zuid Europese lidstaten (tot wel 50%) en het inmiddels vastgestelde gegeven dat maximaal slechts 13% van de migranten aan het werk gezet kunnen worden, en 87% dus -hoogstwaarschijnlijk permanent- linea recta de sociale zekerheid in gaat, die als gevolg van de enorme toestroom al snel totaal zal instorten.

Pact zal via rechtbanken wèl bindend worden gemaakt

Het Pact zal zelf weliswaar niet officieel bindend zijn, maar de interpretaties van de (Europese) rechtbanken zullen dat wèl zijn (‘soft law'). De huidige regeringen, ook het kabinet Rutte, kunnen straks voor de vorm hun handen in ‘onschuld' wassen als we door Europese rechters (en dus Brussel) alsnog verplicht worden om werkelijk iedere migrant die hierheen wil zullen moeten toelaten en voor het leven zullen moeten financieren en verzorgen.

Vanaf 2019 minimaal 2 miljoen migranten naar Nederland

De Nederlanders maken statistisch ongeveer 3,5% van de EU bevolking uit, wat omgerekend een dikke 2 miljoen migranten betekent, oftewel bijna 350.000 per jaar. Maar omdat landen zoals , Oostenrijk en Italië al hebben aangekondigd het Pact om deze redenen niet te zullen ondertekenen, kunnen die 2 miljoen er makkelijk het driedubbele worden.

We kunnen immers verwachten dat de Nederlandse regering als traditioneel braafste jongetje van de EU klas zal aanbieden om een aanzienlijk deel van de voor deze landen bedoelde quota over te nemen.

[/sarcasme aan] En zeg nou zelf, als u op de A2 of A12 rijdt en al die groene weilanden naast de snelweg ziet, dan hebben we toch meer dan ruimte zat voor al die mensen? Laat ook de asfaltmachines maar alvast warm draaien, want onze wegen zijn nu al te smal voor het verkeer. [/sarcasme uit]

‘Cultuur en identiteit van Europeanen zal worden verpletterd'

Volgens Atkinson zal ‘de cultuur en identiteit van de Europeanen worden verpletterd'. Tegelijkertijd zal met nieuwe ‘haatspraak' wetten alle kritiek hierop gecriminaliseerd worden. Termen zoals ‘illegalen' zullen worden verboden, en natuurlijk zal er ook op geen enkele wijze meer getwijfeld mogen worden aan de islamitische , die door zo'n 9 van de 10 migranten wordt aangehangen.

Dat houdt in dat de islamisering van de EU en Nederland in de allerhoogste versnelling wordt gezet, en de autochtone bevolking daar helemaal niets meer tegen zal kunnen en mogen doen.

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sherlock

Het incident in de Straat van Kertsj waardoor Rusland en Ukraine clashten is door het Westen zorgvuldig voorbereid

koeien stal

Nederland is de spil in jarenlange illegale handel van gentech veevoer