in ,

Leerkracht geschorst vanwege beestje bij naam noemen, profeet Mohammed is pedofiel

Engin_Akyurt / Pixabay

Dit is niet Riyaadh, Rabat of Ramallah, maar gewoon in : een docent zou de islamitische profeet Mohammed hebben “beledigd”, en is daarom op non-actief gezet door de Hoofddorpse school waar hij werkzaam is. Kennelijk geldt in dit land naast de Nederlandse wet ook de sharia in verkapte vorm.

“Een docent van het Hoofdvaart College in Hoofddorp wordt beschuldigd van het beledigen van de profeet Mohammed en is daarom geschorst. Eind januari dienden meerdere islamitische leerlingen een klacht in bij de directie tegen de techniekinstructeur.

“U zou hebben gezegd dat Mohammed is getrouwd met een meisje van acht jaar en dat dat in Nederland wordt gezien als pedofilie.”

Daarop reageerde de docent: “Ik respecteer ieders geloof en zou me nooit beledigend uitlaten, ook niet over de islam.”

De docent zelf zegt alleen dat hij ingreep omdat één moslima tekeer ging tegen een mede-leerlinge, en haar moeder ‘onrein’ noemde. Dat soort shaming kan natuurlijk niet door de beugel, en daarop werd het meisje terecht aangesproken. Allerlei moslimkinderen gingen vervolgens helemaal tekeer over islamofobie, aldus de docent.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

De leraar zegt niets vreemds, als je als volwassene een kind van 8 trouwt dan is dat in Nederland inderdaad pedofilie en daarom verboden.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
X
2 jaren geleden

Schandalig

b. gast
1 jaar geleden

Zo politiek correct goedvolk! Waarom demoniseren en ontslaan jullie die mensen die willen voorkomen dat dochters op hun zesde uitgehuwelijkt en op hun negende ontmaagd worden door een man van middelbare leeftijd omdat het ultieme voorbeeld van hun profeet gevolgd wordt? Hoe denken jullie dat zij dit moeten tegengaan zonder kritiek hierop? Zijn jullie gewoon vóór deze kinderverkrachtingen? Of mag het alleen als het kleine moslimmeisjes zijn? Liepen er daarom pedofielen mee in jullie zogenaamde “antifascistische” stoet? Kikken jullie daarop? Waarom neigt jullie idealisme steeds meer naar het islamitisch jihadistisch gedachtegoed? Zijn jullie nu bang, laf of gewoon dom? Waarom steken jullie juist die mensen in islamitische landen die hun leven wagen voor een beetje vrijheid waar jullie zelf zo uitdagend en rijkelijk gebruik van maken steeds maar weer een dolk in de rug door islamkritiek te criminaliseren? Waarom steeds die dikke middelvinger en onverschilligheid naar alle slachtoffers hiervan? Wat willen jullie nu eigenlijk duidelijk maken met jullie eeuwige zwartmakerij? Dat jullie hypocriete, geperverteerde en zelfopgeblazen bullies zijn? Dat jullie nog erger zijn geworden dan jullie eigen scheldwoorden? Nou dat is dan gelukt!

Lekker hip: Iraanse minister van Buitenlandse Zaken dient ontslag in via Instagram

Facebook reageert op horrorverhalen rond moderatieteam