in ,

Leerkracht geschorst vanwege beestje bij naam noemen, profeet Mohammed is pedofiel

islam 1551173423
Engin_Akyurt / Pixabay

Dit is niet Riyaadh, Rabat of Ramallah, maar gewoon in : een docent zou de islamitische profeet hebben “beledigd”, en is daarom op non-actief gezet door de Hoofddorpse school waar hij werkzaam is. Kennelijk geldt in dit land naast de Nederlandse ook de in verkapte vorm.

“Een docent van het Hoofdvaart College in Hoofddorp wordt beschuldigd van het beledigen van de profeet Mohammed en is daarom geschorst. Eind januari dienden meerdere islamitische leerlingen een klacht in bij de directie tegen de techniekinstructeur.

“U zou hebben gezegd dat Mohammed is getrouwd met een meisje van acht jaar en dat dat in Nederland wordt gezien als pedofilie.”

Daarop reageerde de docent: “Ik respecteer ieders geloof en zou me nooit beledigend uitlaten, ook niet over de islam.”

De docent zelf zegt alleen dat hij ingreep omdat één moslima tekeer ging tegen een mede-leerlinge, en haar moeder ‘onrein' noemde. Dat soort shaming kan natuurlijk niet door de beugel, en daarop werd het meisje terecht aangesproken. Allerlei moslimkinderen gingen vervolgens helemaal tekeer over islamofobie, aldus de docent.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

De leraar zegt niets vreemds, als je als volwassene een kind van 8 trouwt dan is dat in Nederland inderdaad pedofilie en daarom verboden.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
instagram 1551133659

Lekker hip: Iraanse minister van Buitenlandse Zaken dient ontslag in via Instagram

facebook 1543417965

Facebook reageert op horrorverhalen rond moderatieteam