in , , ,

Liegende Belastingdienst heeft veel meer toeslagen onterecht stopgezet en levens verwoest

“Dát was de heksenjacht. Tegen honderden goedwillende ouders. Bijna allemaal met een tweede nationaliteit. Op basis van gefabriceerd nep-bewijs en flut-onderzoek. Relevante informatie werd stelselmatig achtergehouden voor rechters en voor de .

Na afloop sprak ik de ondernemer die vijf jaar voor rechtvaardigheid streed. We hadden allebei de tranen in onze ogen staan. Vijf jaar van je leven.

Maar we zien slechts het topje van deze ijsberg.

Sinds Snel eindelijk zelf snapt dat er hier iets grondig mis is, weten we opeens iets meer. Op 28 juni biechtte hij op, na Kamervragen: er zijn 170 (!) CAF-zaken.

Wat erkende de Belastingdienst maandag voor de ? Ja, dit was ‘CAF16’. Het project dat Menno Snel in maart niet kon vinden, en donderdag verzweeg.

Want opnieuw – nog steeds dus – blijkt de Belastingdienst informatie te hebben achtergehouden in rechtszaken.

Er heeft een jarenlange, schaamteloze heksenjacht plaats gevonden tegen duizenden ouders. Hoe veel levens zijn er de vernieling in geholpen?”

Lees verder bij de bron: Tpook

De Belastingdienst heeft vaker toeslagen ten onrechte stopgezet dan tot nu toe gedacht. De fiscus is niet alleen bij het Eindhovense gastouderbureau Dadim buiten zijn boekje gegaan, blijkt uit de van een andere gedupeerde ouder.

Onder andere regeringspartij CDA en oppositiepartij SP eisen opheldering van verantwoordelijk staatssecretaris Menno Snel. Die zei volgens hen vorige week nog dat hij geen weet had van andere soortgelijke zaken.

Ook in dit tweede geval heeft de Belastingdienst “onrechtmatig” gehandeld, geeft de dienst toe.

De zaak sleept wel veel minder lang dan de Dadim-zaken. De fiscus zou intussen hebben “geleerd” van die affaire en kwam de gedupeerde vlak voor de rechtszaak tegemoet.

De kinderopvangtoeslag van de ouders die hun kinderen bij Dadim hadden ondergebracht, werd stopgezet omdat de Belastingdienst

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zullen we kinderen verbieden? Nijmeegs schoolplein moet dicht om geluidsoverlast

Rotterdam nieuwe betuttelhoofdstad van Nederland; roken in buitenlucht wordt verboden