in , , , ,

De leugens en onzin over de MH17 ramp zijn niet meer te tellen

rusland wat u niet werd verteld e1539611315250

Het houdt maar niet op met de krokodillentranen over het vliegtuig MH17. Krokodillentranen om de werkelijke oorzaak van het neerschieten te verbloemen. Berichten en beelden van de oorspronkelijke route van het vliegtuig zijn inmiddels zorgvuldig van internet verwijderd.

Direct na het incident werd gemeld dat de bemanning opdracht had gekregen om van de veilige route af te wijken en over het oorlogsgebied te vliegen, waar het prompt door een ?? werd neergeschoten. Mensenlevens tellen immers niet, ondanks de krokodillentranen.

De vraag is WIE gaf de bemanning deze opdracht. Zonder enige twijfel de radiokamer waar de cockpit continu mee in verbinding is. Is dat Nederland? Of is dat Malaysie? De expert mag het mij zeggen. In ieder geval is de opdrachtgever schuldig aan moord met voorbedachte raden, want toeval bestaat niet.
article 2696975 1FC221C400000578

Het luchtruim boven Oost-Oekraïne was geen oorlogsgebied en werd veilig geacht. Dat heeft vicepresident Huib Gorter van Malaysia Airlines Europa gezegd tijdens een persconferentie op Schiphol.

A quick look on @flightradar24 and you can see the move away from Ukraine airspace
logo kleintje muurkrant 9c68fe2d Bom onder Rutte’s MH17


  • 25 JUNI 2019Dat burgervliegtuigen worden ingezet door de schimmige wereld van machtsspel en geheime diensten is geen novum. Als eerste denk ik aan de vlucht van KL007 (geen grap) , die in 1983 werd gebruikt om de luchtverdediging te testen van de Sovjet-Unie die op het punt stond ‘de nek te worden omgedraaid’, zullen we maar zeggen. De Zuid-Koraanse Boeing werd gebruikt als schild voor een spionage-Boeing die er achter schuilde ter bescherming tegen de radar.

   Daar moest ik bij MH17 ook in eerste instantie aan denken toen ik van het voorval hoorde. ‘Same player shoots again’. Maar dan zonder spionage-Boeing. Het doel en de uitkomst waren eensluidend: het gebruiken van burgerslachtoffers om een land (de SU heet inmiddels Rusland) aan te klagen voor moord. De werkelijke schuldigen blijven buiten schot en zicht. ‘De perfecte moord’.

   In de vorige aflevering gaf ik aan dat het niet toevallig was dat Nederland hier voor werd uitgekozen. Vanwege ‘bewezen diensten’ aan Deep State. Deze twijfelachtige eer danken we aan een regeringsapparaat (over Defensie zullen we het maar niet hebben) dat slaafs de Anglo-Amerikaanse Navo-politiek volgt en daarvoor met ons bloed betaalt. Denk aan onze jongens in Afghanistan (met dank aan GroenLinks) en andere plekken op aarde waar we met Washington ‘de democratie brachten’. Generaal von Uhm die zijn zoon offerde voor Deep State. Zoals vele generaals voor hem in de illustere krijgsgeschiedenis.

   Nu is het voor een militair natuurlijk het mooiste als hij in dienst van het vaderland op het slagveld mag sterven, maar de passagiers van MH17 gingen op vakantie en zij noch hun familieleden waren voorbereid op een dood op het slagveld. Daarom kon het verdriet en de verontwaardiging ook maximaal worden gebruikt tegen ‘de daders’: vanaf dag één ‘Rusland’.
   Het zit er niet in dat het lesje in dit land is geleerd. Het kabinet bereidt al weer nieuwe ‘missies’ (alsof het om religieuze verbreiding zou gaan) in de wereld voor. ‘Er is nog zoveel goed te doen’. Waarvoor ons bloed mag worden vergoten.

   Er zijn veel meer voorbeelden van hoe de burgerluchtvaart voor militaire (‘veiligheids’-) doeleinden werd gebruikt. Het Iraans verkeersvliegtuig dat door de Amerikaanse kruiser Vincennes uit de lucht werd geschoten. Deze acties bieden ongekende mogelijkheden voor de ‘Masters of War’, zoals Bob Dylan ze 55 jaar geleden noemde. Militaire doden worden als normaal beschouwd. ‘Burgers maken het verschil’. Met name in de media. De rouwstoet van de in Oekraïne omgekomenen. De verhalen van de nabestaanden. Hoe in Nederland ‘iedereen wel een slachtoffer van de ramp kende’. Inderdaad schrijver dezes ook.

   Niets hoeft te worden afgedaan aan het leed. De tragedies die families uiteenreetten. Het gaat om de verantwoordelijken. Zij die het toestel willens en wetens naar haar eindbestemming, een veld bij Thorez (genoemd naar een leider van de Franse Communistische Partij), voerden. De luchtverkeersleiding van Kiev, om er een te noemen, de Nederlandse luchtvaartautoriteiten die nalieten te waarschuwen, waar Amerikaanse toestellen al de opdracht kregen het gebied te mijden, deze instanties zouden moeten worden gehoord. Wie hen had geïnstrueerd de vlucht over dit gebied te laten gaan.

   De rechtszaak volgend jaar tegen de 4 ‘verdachten’ (ik kan niet anders dan ze tussen aanhalingstekens te plaatsen) dient om de ware schuldigen buiten schot te houden.
   Ik vertrouw erop dat voor die tijd er meer over de cover-up bekend zal worden. Dat de wisseling van de macht in Oekraïne betrokkenen of mensen die weet hebben van de betrokkenheid van het regime-Poroshenko aanmoedigt om naar buiten te komen en hun verhaal te doen. Dat de zinloze dood van zoveel onschuldige mensen, in de vuilste aller oorlogen de burgeroorlog, zin krijgt als monument voor de waarheid. Dan pas zal sprake zijn van gerechtigheid. (WK)

   Lees verder bij de bron: Gerrit Herders Blog

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dieselgate

Sjoemelen met uitlaatgassen en met levens

brief 1561792424

Klimaatakkoord is één van de langste zelfmoordbrieven uit de geschiedenis