in , , ,

Maak Europa weer geweldig! Hoe Trumpism (rechts) terrein wint in Europa

2017 05 trump ben jennings

Europa is niet langer geweldig. In Zweden en Duitsland voelen vrouwen (en zijn) onveilig, migrantenbendes domineren verschillende steden en terrorisme kan ons nu overal op ons continent raken. Werkten en vecht onze voorouders voor deze dystopie?

EUROPEANEN ZIJN WAKKER GEWORDEN EN ZIJN KLAAR OM HET MOERAS VAN HET LAND “SCHOON TE MAKEN”

Veel mensen zijn de EU en zijn totalitaire leiderschapsstijl van top tot teen beu . Het suïcidale migratiebeleid van de EU doet onze socialezekerheidsstelsels failliet en heeft ook misdaad en ISIS voor de deur gebracht. Het heeft even geduurd, maar Europeanen zijn wakker geworden en zijn klaar om het moeras van het etablissement “schoon te maken”.

De eerste grote zet tegen de gevestigde orde was Brexit en kort daarna kwam de verkiezingsoverwinning van Donald Trump. Terwijl de Brexit zijn charme verliest onder Theresa “the appeaser” May, wordt de overwinning van Trump elke dag meer inspirerend voor Europeanen.

MET EEN VAN DE KRACHTIGSTE TOESPRAKEN OP EUROPESE BODEM HEEFT PRESIDENT TRUMP EUROPEANEN EN HET WESTEN LATEN ZIEN WAT NU ECHT BELANGRIJK IS

Grote “Trump-geïnspireerde” bewegingen ontstonden in Nederland, Frankrijk en Duitsland met als gevolg een relatief goed verkiezingsresultaat: Wilders ‘Freedom Party eindigde als tweede in Nederland, Marine Le Pen had de meeste support ooit in Frankrijk en bereikte zelfs de tweede ronde van de presidentsverkiezingen, en Weidel (en Garland’s) AfD had een verrassend goed resultaat bij de Duitse verkiezingen en eindigde als derde.

Maar het zou nog beter worden voor patriottische, gezond verstandige Europeanen. Met een van de krachtigste toespraken op Europese bodem liet president Trump Europeanen en het Westen zien wat nu echt belangrijk is:

“De fundamentele vraag van onze tijd is of het Westen de wil heeft om te overleven. Hebben we het vertrouwen in onze waarden om ze tegen elke prijs te verdedigen? “

“Hebben we genoeg respect voor onze burgers om onze grenzen te beschermen? Hebben we het verlangen en de moed om onze beschaving te behouden in het aangezicht van degenen die het zouden ondermijnen en vernietigen? “

“We kunnen de grootste economieën en de meest dodelijke wapens overal ter wereld hebben, maar als we geen sterke families en sterke waarden hebben, dan zullen we zwak zijn en zullen we niet overleven.”

Met zijn toespraak over hoge energie benadrukte president Trump Polen als een belangrijke bondgenoot in de strijd tegen totalitarisme. Het was belangrijk, het was symbolisch; veel te lang werd een land als Polen als achterlijk beschouwd door de vestiging van West-Europa en om alle verkeerde redenen, bijv. het had geen corporatisme, multiculturalisme en politieke correctheid aangenomen.

Trumps toespraak toonde veel Europeanen dat de oprichting van West-Europa verkeerd is en dat Polen gelijk heeft: zijn conservatisme, zijn waarden en zijn strijd tegen (illegale) immigratie zijn de juiste weg vooruit. Het gevolg is dat er geen no-go-zones bestaan ​​in Polen, noch terrorisme of migranten-verkrachtingsepidemieën.

HET IS DUIDELIJK DAT TRUMP’S VERKIEZINGSOVERWINNING EEN BELANGRIJKE DUW IN DE GOEDE RICHTING WAS

Hongarije kan worden gezien als een verlengstuk van het conservatisme van Polen en komt samen met Slowakije en Tsjechië om de “Visegrád Four” te vormen. De V4-groep is gekant tegen de migratieplannen van de EU en is tegen het opnemen van cultureel onverenigbare migranten die niet willen assimileren.

Hongarije zelf verminderde de illegale immigratie met meer dan 99 procent door twee jaar geleden met de bouw van een hek te beginnen. Zijn eerste minister, Viktor Orbán, was duidelijk geïnspireerd door de inauguratie van Trump en zei:

“We hebben toestemming gekregen van, als je wilt, de hoogste positie ter wereld, zodat we ons nu ook op de eerste plaats kunnen plaatsen.”

Maar hij was niet de enige. Terwijl Geert Wilders, Marine Le Pen en Nigel Farage Trump al steunden tijdens de verkiezingen, steunden meer “reguliere leiders” impliciet ook zijn beleid:

De nieuwe premier van Polen zei vorige maand:

“Dit is een strijd voor het Poolse bezit en de Poolse hoofdstad”, zegt hij. “Ik vraag iedereen om hulp. Laten we Polen samen terugvorderen. ‘

De nieuwe bondskanselier van Oostenrijk beloofde Oostenrijk weer groot te maken en zeina zijn verkiezingsoverwinning:

“Ik wil Oostenrijk weer op de kaart zetten. Ik wil zekerheid en orde bieden, omdat de Oostenrijkse bevolking het verdient.”

Een van de favorieten van Italië om te winnen bij aankomende nationale verkiezingen prees de belastingverlagingen van president Trump en zei :

“Het Italië dat ik de komende jaren voor ogen heb: verlaagt de belastingen en trekt bedrijven aan.”

Het is duidelijk dat Trump’s verkiezingsoverwinning een belangrijke duw in de goede richting was. De conservatieve Europese leiders nemen steeds meer zijn strategieën over en voelen zich opnieuw gesteund door onze belangrijkste bondgenoot.

In plaats van Obama’s vreesaanjagende en globalistische kijk , laat Trump zien dat hij echt om ons Europeanen geeft:

“Amerikanen, Polen en de naties van Europa hechten waarde aan individuele vrijheid en soevereiniteit. We moeten samenwerken om de confrontatie aan te gaan met krachten, of ze nu van binnenuit of vanbuiten komen, uit het zuiden of uit het oosten, die na verloop van tijd dreigen deze waarden te ondermijnen en de banden van cultuur, geloof en traditie die ons maken wie we zijn, uit te wissen. “

Dank u, mijnheer de Voorzitter, de tijd is echt gekomen om Europa weer groot te maken en u kunt ons door deze rotsachtige reis leiden, zoals de Poolster of een magneet die naar vrijheid wijst.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
poor 1775239 960 720

Rijkste 1 procent kaapt 82 procent van groei rijkdom

eb36b5072af7073ecd0b470de7444e90fe76e7d419b3124294f9c3 640 bitcoin

Bitcoin is project van Amerikaanse inlichtingendiensten, medeoprichter antivirusbedrijf ontmaskert digitaal geld